24

до Пешо 25

преди 8 години

"може ли пък т.нар. Запад без ресурсите купувани от Русия?"Естествено!Пазарът е свободен, можеш да си купиш всякакви ресурси отвсякъде, даже цените падат.Само част от Източна Европа е зависима, щото няма тръби и пари за алтернатива, но тази зависимост намалява с всеки ден.Влизаме в постиндустриалния век - пари се правят с акъл, не с камъни, въглища и пр. Горко на руснаците, чака ги тежка агония и най-вероятно разпад (те затова имат такава страхова психоза от майдан, знаеш... )

23

dsdsa

преди 8 години

Какъв *** само.... :D

22

Нермин

преди 8 години

Да бе неим знаят базите това са от един отбор кои им купува петрола А кой им продава оръжие нямат религия влечат ги само парите и власта

21

Анонимен

преди 8 години

Ако ползваше руски айфон можеше да оцелее. Достатъчно е да влезе в сандъка с батериите и няма да го открият :)))))

20

технократ

преди 8 години

хаха , ами така е - гъзарията изисква жертви

19

Анонимен

преди 8 години

Селфи маниаците са доказани ***.

18

до Мк 20

преди 8 години

"Тия неандерталци много мразят неверниците ама някакси нямат нищо против айфони, и всички технологии измислени от тях"Същата работа като руснаците - ейййй такива уста отворили срещу Запада, а без него не могат да си избършат носа.Това е типично за изостаналите общества - бият ги яко комплекси, реагират като деца. Кой зрял народ би вършел простотиите на ИД и Русия днес?

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Интересно от къде знаят къде е базата, как изглежда от вътре и като знаят защо не са я гръмнали до сега?АМИ КАК ДА Я ГРЪМНАТ ДОКАТО НЕ ИЗТЕГЛЯТ АГЕНТА СИ ,КОЙТО Е УЖ ДЖИХАДИСТ РЕДОМ С ДРУГИТЕ ИСТИНСКИ ДЖИХАДИСТИ ! ТАКИВА БАЗИ СЕ ЛОКАЛИЗИРАТ ИЛИ ЧРЕЗ ВНЕДРЕН АГЕНТ ИЛИ ЧРЕЗ СИГНАЛ НА РАЗКАЯЛ СЕ ДЖИХАДИСТ !

16

Мк

преди 8 години

Тия неандерталци много мразят неверниците ама някакси нямат нищо против айфони, и всички технологии измислени от тях... Ако нямаше "неверници" противната *** щеше още са се "вози" на камили вместо на Тойоти и Хъмвита... Мюслитата са толкова ***, че не могат да осъзнаят колко са *** щото и затова трябва акъл. Дано най-накрая някой изпрати там армия да ги прати при алах и висчки ще са доволни. Те са при девиците, а останалия свят ще може да си отдъхне че вече я няма тая.

15

Калоян

преди 8 години

Интересно от къде знаят къде е базата, как изглежда от вътре и като знаят защо не са я гръмнали до сега? И въобще имало ли е някой вътре или са предопредени. Има ли доказателства, че точно нея са гръмна ли, а не някоя детска градина или училище по навик.

14

Анонимен

преди 8 години

Гурбетков...дрън, дрън ярина збираш ли. Голем филм съчини...

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ТОВА НЕ Е ГРЕШКА НА ДЖИХАДИСТИТЕ ,А Е УМИШЛЕНО ДЕЙСТВИЕ НА ДЖИХАДИСТ КОЙТО ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВА ЧЕ Е СТАНАЛ ДЖИХАДИСТ ,НО ОБРАТЕН ПЪТ НАЗАД НЯМА ! ЗАТОВА ПРАВИ ТАЗИ УМИШЛЕНА ГРЕШКА С ЦЕЛ ДА ПОКАЖЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ТОЧНО КЪДЕ СЕ НАМИРА ДЖИХАДИСТКАТА ГРУПА ! ДЖИХАДИСТЪТ Е СЪГЛАСЕН ДА УМРЕ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБИ ,НО СЪЩО ТАКА ЗНАЕ ,ЧЕ И ДРУГИТЕ *** ОТ ГРУПИРОВКАТА ЩЕ УМРАТ ! ТАКА ПО ТОЗИ НАЧИН СИ ОТМЪЩАВА НА ИСИЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗАТОВА ,ЧЕ СА ГО ПОДВЕЛИ !

12

Анонимен

преди 8 години

До 14, попитай майка си. Тя знае адреса.

11

...

преди 8 години

До АнонименКажи от къде да дойдем да си ги вземем!

10

Анонимен

преди 8 години

ха ха ако ползваха айфони до сега щяха да ги избият до сега

9

Анонимен

преди 8 години

Подарявам смартфони на русофили, българоотстъпници!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8 Могат но явно не искат

7

гусин Дарвин

преди 8 години

Одобрявам!

6

Анонимен

преди 8 години

аз малко им се чудя на ЦРУ, и без тва са акционери в google, не могат ли да ги накарат да пуснат една по-така версия, само за джихадисти, в която геокодинга да е по дефолт. Събират инфото и за една седмица са ги опраскали всичките

5

Анонимен

преди 8 години

тия автомати на снимката са без половината си части