17

Анонимен

преди 8 години

руската мечка и китайския дракон ще смачкат тия жалки *** плъхое

16

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименХайде сега цял ден ще се въртим в кръг.Нали споменах за военния конфликт между Гърция и Турция?Пробойни има между всички коалиционни партньори, не ме карай да ти изброявам пробойните в западния сектор.

15

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Бе те СССР и Райха правеха общи работи с/у Запада,а видя как се хванаха за гушите през ВСВАха, разбирамзначи коалиционните партньори Франция, Англия, Германия, Полша и Турция също могат да се хванат за гушите в подходяща ситуация?Както Гърция и Турция едно време, нали правилно те разбрах?

14

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До сегаЯсно, Китай и Индия не са в коалиция в Русия. Само правят общи военноморски учения, и обща световна БРИКС банка правят и имат общи енергийни проекти.Иначе не са в коалиция, и как да го наречем това - дружба или сътрудничество.Наречи го както искаш

13

кибик

преди 8 години

а памперси по колко на ден се полагат на тия юнаци и да внимавът с някой чужда граница да не пристъпят щото нали се сещате

12

сега

преди 8 години

голяма заблуда е че Китай и Индия са в коалиция с Русия, те си гледат собствените интереси и в никакъв случай не се изолират, както прави Русия, да не говорим че има нерешени проблеми между самите тях, никъде не виждам да се говори за самоизолация на Китай и Индия

11

Анонимен

преди 8 години

Другари русофоби- прочетете статията "Токио - блян на световните търговски вериги" от днескаджийското сайтче, и вижте къде се намира Москава в класацията. Например пред Париж ! Ега ти гладната и боса страна е Русия а ?

10

Анонимен

преди 8 години

Четвъртият абзац на статията издави рибата в язовира !!! Шедьовър !

9

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Номер 9, Русия се е самоизолирала с Китай, Индия, Бразилия.Страшна самоизолация ти казвам :)А много от НАТО-вските "държави" са с големината и потенциала на Пернишки окръг.А и между другото - немските железници се отказаха от Сименс, ще внасят от Китай.

8

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Това сега миролюбиво военно учение ли е или дрънкане на оръжие?Русия няма да участва - значи е миролюбиво военно учение.Мили деца - Русия дрънка с оръжие, а добрия запад прави миролюбиви военни учения.

7

сега

преди 8 години

чета държавите които участват, чета за икономически форуми където участват същите плюс други държави и си мисля, трябва да си много зле с глават да казваш че една самоизолираща се държава като Русия е права в това което прави, а всички останали държави са криви и нарушават нейното спокойствие, малко параноично звучи

6

2+2

преди 8 години

Когато в Москва и Петербург се заформят американски квартали както има руски квартали в нюЙорк ,Чикаго ,Вашинтон , Сан Франциско и пр. тогава ще значи че Русия е станала привлекателна страна.

5

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

За първи път от дълго време "BALTOPS" се провеждат без участието на Русия.ТОЯ РУСИЯ НИКОЙ НЕ Я ИСКА ! АКО В ТВОЯТ КЛАС СЪУУЧЕНИЦИТЕ ТИ НЕ ИСКАТ ДА ДРУЖАТ С ТЕБЕ ЗНАЧИ ВИНАТА И ПРОБЛЕМЪТ СА В ТЕБЕ ! АКО СЪСЕДИТЕ ТИ ОТБЯГВАТ ДА ОБЩУВАТ С ТЕБЕ ЗНАЧИ ПРОБЛЕМИТЕ И ВАНАТА СА В ТЕБЕ !

4

Анонимен

преди 8 години

Дали и там уж неволно ще се пръкнат живи спори на антракс....?!?

3

Супермен

преди 8 години

Ще има ли напоследък модерните "издирване на несъщестнвуваща подводница" и "прехващане на самолет в международно въздушно пространство"?Кораб-фекалка ще го съпровожда ли?

2

hnvmb

преди 8 години

А нашият единствен военноморски плавателен съд - фригатата Дръзки няма ли да вземе участие? :)))))))))

1

Анонимен

преди 8 години

Агресорите си правят учение, насочено срещу Русия.