33

1

преди 9 години

До БСП - смех,сякаш герберите-комунисти,начело с вожда си са по ***,те правеха миналото лято същото,даже вожда им ,пред медиите,правеше изявления,ще ходим в парламента ,но няма да се регистрираме,отец Гелеменов има една много правилна приказка,бумеранга се връща пак при този който ,го е хвърлил,така че герберите да не се сърдят.

32

Анонимен

преди 9 години

да го туря на балдъзките и

31

Анонимен

преди 9 години

аз ако не отида един ден на работа на следващият ден съм на улицата!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Герб няма какво да се оплакват.С нехните камъни по тяхната глава.Тяхната четворна коалициика е напълно достатъчна за кворум.Къде са?Колкото до Манолова,от това което се вижда и показва тя е една от малкото които ходи навреме и редовно на работа.А,че предизборната кампания започна е ясно.

29

дебелогъз депутат

преди 9 години

За 3 бондака заплата на месец, без бонусите за ваще смирени депутати е нещо нормално.

28

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ да не се правят на настъпани, година и нещо не ходиха на работа и клатеха държавата и саботираха работата на парламента, само и само пак да са на софрата

27

работеща шматка

преди 9 години

всички шматки които ходим на работа за заплата ако не се явим на работа 50% дали шефа ще обяви деня за дъждовен и ще ни даде надника????

26

Анонимен

преди 9 години

И ГЕРБ са същите чевени *** като БСП всички са в заверата в ограбването на народа Е Гръцката СИРИЗА направи една обикновена българка емигрантка черноработничка за евродепутат Кога ние българите ще вкараме такива хора като нас в парламента а не листи наредени от Бойко Станишев Доган с препоръки и ходятайство на мутри и олигарси на чужди посолства

25

Анонимен

преди 9 години

С тъпите мутренски номера сега по тяхната глава.Главчев и МУТРАТА са свикнали някои друг да им е виновен

24

Анонимен

преди 9 години

Не, 27, не сме им работодатели. По сега действащата Конституция всеки депутат, без значение откъде е избран, е представител на ВСИЧКИ избиратели, а не на собствените си; освен това не може да бъде обвързван със задължителен мандат - т.е. да отговаря пред избирателите си ии да бъде отзоваван от тях. Това е и единствената имаща смисъл поправка в Конституцията и, естествено, липсващия въпрос винаги, когато стане дума за референдум или промяна на Конституцията.

23

БСП - смех

преди 9 години

Жалки сте, *** комунисти. Няма повече да управлявате, не го ли разбрахте. Какво ви влиза в работата кой от ГЕРБ го няма и кой е в Парламента?!? Гледайте себе си и жалката си партийка...

22

Шаран -БГ

преди 9 години

Всичките са пердесюзчовеци! Под крилото на Партията, ограбиха създаденото от работливия народ, докараха го до просешка тояга и се кефят, че имаме найниски пенсии, найниски заплати и т.н. Самодоволни и недосегаеми са щастливи, че изгониха всичко младо и читаво извън страната. Узакониха да гласуват за тях и тези, които не жиевеят в РБ. Намалиха си партийните субсидии на 11.20 лева. ГЛАСУВАЙТЕ ОТНОВО ЗА ТЯХ !

21

Анонимен

преди 9 години

Къде са сега протестърите с тъпаните или сега цъфтим и вържем?

20

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се намали броя на безделниците или да се разпусне седянката. И без това само глупости правят

19

Анонимен

преди 9 години

Безсрамници. Когато човек не се явява на работа, следва уволнение. В най-скоро време трябва да ги уволним защото ние сме им работодатели.

18

por

преди 9 години

А аз моа ли да не ходя на работа, че нещо ме мързи? Ко толкоз, един ден, не вярвам да го сбъркат парите шефа.

17

Анонимен

преди 9 години

Доколкото знам 160 депутатина или техни семейства или роднини имат фотоволтаични паркове ! Така че не се чудете защо ви вдигат тока! И докато не се изринат а парковете соларни централи не се национализират работата няма се оправи! Нека се национализира ограбеното от бившите *** това заслужават

16

макето

преди 9 години

ако се чудите дека са епа дома са от сабалето носиме ракия и вино и ягнища печемрешил съм и ч да се включим у политиката така де половината веке съм ги купил още мако да се напънем и съм готов председател ай наздраве от дедо ви марко

15

Разочарова

преди 9 години

Затова не гласувам за тези мързеливци. Който иска да си гласува. Всички са такива, ако си мислите, че гласувате за по-малкото зло, много се лъжите. Ако не е голямото ДПС на власт, то ще е малкото с Касима Дал и Корман Исмаилов.

14

Анонимен

преди 9 години

Как казваше бате бойко: "Работа на управляващите е да си правят кворума. Аз съм опозиция и им гледам сеира....."Е сега ние му гледаме резиля!