4

Мануел

преди 8 години

До citizenахахаха Ти със синя кръв ли си ? Глупостта на човек няма граници! Няма как ограничените и тесногръди хора да изчезнат, затова и света е толкова интересен и шарен.

3

Анонимен

преди 8 години

По БЕЛ имам 4.50, по английски - отличен 6. Кофти ми е, че на собствения си език съм изкарал по-ниска оценка, но какво да се прави. Родния език си го знам перфектно, но литературата.... толкова антипатичен предмет. Ако не беше тя, нищо чудно да имах отлична оценка.

2

citizen

преди 8 години

Резултатите отразяват реалността. Прованса са изостанали селяни, неграмотни, но с претенции. Основната част от тях са коментиращи в сайта, целодневният вой против всичко и всички, отразява собствената им жалка същност.

1

Алов

преди 8 години

Всичко кадърно от селата и малките градове отиде в София да работи. И там са нйа-умните деца и УЧИТЕЛИ с главно У, по слеата има *** евангелистчета, които ако до 8 клас се научат да си казват името на български и да се подписват(ще им трябва за помощите) ще е успех за цялото училище и дори родата се събира и прави курбан, че имат един изучен в рода.