27

Събудете си

преди 8 години

В статия от 06 април, Сидеров каза, че американците, поготвят нов конфликт в Украйна, плануван за края на май. Е сега сме началото на юни.

26

Да ама не

преди 8 години

Не може да бъде, опълченците и техните побратими са едни мирни и тихи трактористи и комбайнери ...

25

пенко

преди 8 години

Боби ,попитай мама и баба да ли са те били по главата ! В Авганистан САЩ се молиха на Русия -армията на ген. Достум на навлезне от север , а те със самолетчета и крилати ракети да атакуват по Хиндокуш за да си реализира старата военна промишленост и чрез заявки за ново производство да си спасяват икономиката!!! А вие г-жо си дайте сметка ,че" Върховната Рада" освен че е кървава е и без значение и може да си завре закона в...! Американците избягаха от Йемен като посрани жалки дришльовци !!!

24

Анонимен

преди 8 години

коментарите са излишни статията е глупава

23

Анонимен

преди 8 години

много малко коментари бе , къде се скрихте ?

22

Аз

преди 8 години

Ако не искаха война и без "миротворци" може - само трябваше "нормандските президенти" да се събират поне веднъж месечно в Минск - от кога не са го правили?

21

Боби

преди 8 години

До Анонимен 43Анонимни Чечня 1 е наистина ПОЗОР за Руснаците и то не за обикновенните войници а за СССР баш офицерите искащи да се облажат ЗА СМЕТКА НА КРЪВТА НА ВОЙНИЧЕТАТА.Авганистан е лебедовата песен на истинските офицери от СССР армия. 1987-88 година разработиха ултимативната тактика за този егион - Рамо до Рамо и беше въпрос на време за да спечелят войната. ЦРУ на тази тактика нямаше отговор. Най-идиотското е че американците не я ползваха и се провалиха с гръм и трясък.

20

Анонимен

преди 8 години

Путин го чака по-голям позор от поражението в Аганистан!

19

Анонимен

преди 8 години

Какво търсят руските агресори на чужда територия?

18

Анонимен

преди 8 години

Много интересно как украинците нападат, а загубите са 4:1 в тяхна полза. Тия опълченци толкова ли са зле с тактиката?

17

Шоп

преди 8 години

До КартографистаИсторически погледнато, Путин не ни е виновен за мизерията. Виновно ни е бившето СССР и настоящето САЩ.----------------Абсолютно правилно. Също така исторически погледнато Путин и сегашните руснаци не са ни освободили. Така че Фашистка Русия е просто една от многото вредни милитаристични образования по света.

16

НЕСТОРОВ

преди 8 години

РУСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ НА ДВАДЕСЕТИ ВЕК ,ТОЛКОВА БЕДИ ДОНЕСЕ НА РУСИЯ И СОЦ.СТРАНИТЕ ,ЧЕ ГРЪЦМУЛА МУ ДА ОТРЕЖЕШ Е МАЛКО -КАМО ЛИ ДА ГО ОХРАНЯВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ,КАТО ПРЕЗИДЕНТА СИ ! МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА ЗА КОЙ ПРЕДАТЕЛ СТАВА ВЪПРОС !

15

Анонимен

преди 8 години

Как така "месомелачка" !?....нали Донбас е най-предпочитаната дестинация за руските "отпускари" !!!

14

SS

преди 8 години

До Анонимен 1313 какви са тея заплахи със смърт.Айде поп кротко моля ти се, да не пукнеш някой капиляр в фронталния лоб, че има да ти тече лигата.За Украйна не се тревожи руските ще си я оправят по формолата на Андрей Ляпчев ако разбираш какво искам да ти кажа.

13

Анонимен

преди 8 години

Такава статия е благодат за платените коментатори и от двете страни. Бая парички ще извадят. Пишат се глупости спори се с безумни аргументи, все едно гледам две футболни агитки. Понякога се чудя дали коментарите на противоположните страни не идват от едно и също място, защото си приличат по безумието!

12

Анонимен

преди 8 години

До ЛвовЩе ги мачкате със задни части по топките :)

11

набор 63

преди 8 години

Влад, пускай Арматите.фащ няма да спрат докато няма парад на ред арми в Киев

10

АТАКИСТ

преди 8 години

ПУТИН ДА НАВЛЕЗЕ И ОСВОБОДИ УКРАЙНА ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ,,ЦЕННОСТИ,, СЛЕД КОЕТО ДА НАМИНЕ И В БЬЛГАРИЯ ТУК ЩЕ БЬДЕ ОСРЕЩНАТ С ХЛЯБ И СОЛ ОТ БЬЛГАРСКИЯ НАРОД

9

Анонимен

преди 8 години

НЕ РУСНАЦИ ,А ХАЗАРИ РАЗСИПАХА СТАРА И ВЕЛИКА КУБРАТОВА БЪЛГАРИЯ КОЯТО Е БИЛА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА УКРАЙНА .НЕ РУСНАЦИ,А ХАЗАРИ УБИХА СЪС СТРЕЛА В ГЪРБА КАН АСПАРУХ ,НА КОЙТО ГРОБА МУ ЗАЕДНО С БАЩА МУ КУБРАТ Е В УКРАЙНА.НЕ РУСНАК,А ХАЗАРИН -ЛАЗАР КОЕН ОТВОРИ ВРАТИТЕ НА ТУРЦИТЕ НА СТАРОПРЕСТОЛЕН ТЪРНОВО,КОЕТО НАКАРА ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА ВАЗОВ ДА НАПИШЕ ПОЕМАТА ЖИДОВ ГРОБ.И НЕ ХАЗАРИ,А РУСНАЦИ СИ ДАДОХА ЖИВОТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

8

Анонимен

преди 8 години

САЩ и ЕС мълчаливо одобриха преврата на фашистите, сега мълчаливо одобряват гражданската война и ще воюват срещу Русия до последния украински войник!!