114

Хюго

преди 8 години

Нашите предприемачи в паника! Съседите намалят цените а те искат да ги увеличават за да забогатеят на гърба на бедния народ ами сега!? Как един предприемач тип дребен мошенник да оцелее в такава среда? Та той не е конкурентен, какво да прави? Да намали цените за него е немислимо защото това противоречи на вродената му алчност. Какво да се направи? Ами да се обложат евтините стоки на съседа така че вече да не са евтини и народа пак да е принуден да купува скъпите стоки на мошенниците.

113

Анонимен

преди 8 години

Не се панирайте има и ниски цени !

112

Шоп

преди 8 години

Румъния е Румъния, защото нямат русофили, нямат и смесени бракове и продажна кохорта полуруснаци. И са пращали войски на Източния фронт.

111

Анонимен

преди 8 години

Големците ни нямат време да попрочитат коментарите на данъкоплатците и поданиците си български. Ако ги четат може да получат доста истини дори и неудобни ,но умния управленец си прави изводи и сверява компаса. Но нашите са заети било по банкети, сбирки и не ги интерисува нищо освен "лапачката" във всичките и форми.

110

ко,не?

преди 8 години

Румънците пак ни биха.Незнам колко ефтино е за техния джоб.Но в бегето дори и да го намалят на 9%,ее сещам поне за пет причини цените да скочат още.Защото на бг производителя космУса крив.

109

Анонимен

преди 8 години

СУПЕР!

108

синдикалист

преди 8 години

Намалявайте или премахвайте всички данъци в България. След това питайте за заплатите на лекари , учители , държавни служители.

107

Анонимен

преди 8 години

Докато ни заобикаля повсеместна герберастия не се надявайте на нищо добро .

106

Muenchen

преди 8 години

Значи немците са по глупави, а? За храни ДДС е 7%, всичко остало е 19%, нали искаме да подражаваме на немците. Тук някой стоки са по-евтини от България

105

Мен

преди 8 години

Докато си седите вкъщи и пишете само коментари ще ви е...т винаги. Я направете малко размирици и бунтове да видим тогава дали няма да се променят нещата. На правителството му е все тая какви ги пишете тук. Аз съм от много години извън България и тук ДДС на храните е 4% и 10%. За Испания става въпрос

104

со-ва

преди 8 години

Нашите управници също да намалят ДДС и нашите храни да станат по евтини и качествени, тогава няма да купуваме румънските.

103

Анонимен

преди 8 години

Защо аз не ходя с охрана като наште политици ? Защото не съм извършил нищо лошо спрямо друг че да се страхувам за живота си

102

Анонимен

преди 8 години

Смешна и тъжна родна картинка.

101

,

преди 8 години

"Паника: Заливат ни с евтини храни от Румъния", че аз въобще не съм в паника....

100

МРАВКА

преди 8 години

ДО 1987Г РУМЪНИВ БЕ В ПЪТИ ПО -ЗЛЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.ТЕ СЕ СПРАВИХА БЛЕСТЯЩО С ФАМИЛИЯТА ЧАУШЕСКО И СЕГА С КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ.САМО В БЪЛГАРИЯ ЗА СЕГА УПРАВЛЯВАТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО СА ИЗБИРАНИ ПОСЛЕДНИТЕ 26 Г. ОТ БЕЗУМНИЯТ РОБСКИ НАРОД.

99

Анонимен

преди 8 години

П.С. Освен това, трябва да е ясно - високите цени на храните в България се резултат само и единствено на едно - ужасната външна и вътрешна политика на България. Ако се бяхме преборили за нормални субсидии и бяхме затегнали хранителната мафия, за да престанат да ни тряскат 300% увеличение от производител до потребител, нещата щяха да са нормални. Да, ама не. БГ храните са супер скъпи, европейските евтини, и следователно всички по веригата губят. И БГ произовдителите и потребителите. И държавата.

98

Анонимен

преди 8 години

А да се разберем, не е вярно, че сегашната държава е никому ненужна. Напротив, нужна е. Една държава генерира сериозна печалба за господарите си. В нашия случай ни цоцат Русия (нефт/газ), САЩ (наркотици, Белене и т.н.), Канада (Дънди), Германия (всички хранит. вериги), Франция (косвено, прецаквайки Белене и Козлодуй), Турция - какви далавери се въртят със земи не е истина просто и т.н. Вероятно който не е поискал, той не ни цоца. Така че държавата ни е нужна, ама на тях. За нас е мащеха.

97

Анонимен

преди 8 години

Нещо много ви стана г-да политици! За ДДС ще гледаме Румъния! За борба с корупцията ще гледаме Румъния? Тога вие за ккаво сте ни? Или се вземайте в ръце или си ходете! Когато даден хан от един род не е отговарял на критериите на племето са издигали друг! Ако не ставате, сведете смирено глави и кажете "Ние сме до тук"! Ние, българите ще продължим във времето и без вас!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

96

Анонимен

преди 8 години

Румънците намаляват ДДС от 24% на 9%, на богатите българи им вдигат тока с 3-4% за пореден път! Румъния въведе 2300 лв. годишен ЛИЧЕН необлагаем минимум за работещите в туризма, ние изпляскахме 7% туристическа такса? Румънците намалиха застраховките, ние въведохме още данък, който плащат всички. Болниците им са за пример, тук пребиват лекари. Те строят АЕЦ, ние закриваме; те върнаха заемите си, ние теглим по 20 милиарда годишно. Сегашната ни държава в този си вид е никому ненужна, очевидно.

95

Войвода

преди 8 години

Нещо много ви стана г-да политици. За ДДС ще гледаме Румъния. За борбо с колупциятя ще гледаме Румъния. Тога Вие за какво сте ни? Или се вземайте в ръце или си ходете! Когато дадне хан от един род не е отговарял на критериите на племето са издигали друг! Ако не ставате, сведете смирено глави и кажете " Ние сме до тук". Ние, българите ще продължим във времето и без вас!!!!