60

SA

преди 8 години

Брюксел видя,ама ние не!

59

шш

преди 8 години

Този на снимката ли ще се бори с корупцията? Блажени са вярващите.

58

без прошка

преди 8 години

Брюксел видя Борисовите слова: Имате воля и криминална енергия!

57

художника

преди 8 години

Добро утро на всички!Ама много рано са станали тия "***" бре. Боко е на власт и тия сън не ги лови.Ха ха ха ха ха ...... Я да видим колко ще са ми минусите ?

56

Анонимен

преди 8 години

Тези *** на днешната власт,като си свършат слугинажа ще бъдат забравени и изтрити от делниците на властимащите,защото няма вече да им са нужни.Техните деца може и за слуги да не стават на бъдещия елит.Така,че трябва да се мисли,какво искаме ,като народ и най-вече кой да ни управлява? От това зависи благоденствието на един цял народ,а не на шепа алчни олигарси.

55

Анонимен

преди 8 години

За това никога няма да се оправим.Всеки *** до ушите и се пази и мълчи да не излезе някой компромат за него.Да, ама това е илюзия.Плодовете ще ги берем по-късно и това ще са нашите български деца.Боковци,Куневци и всекакви си изнесоха децата по Европата ,а те останаха да ни клатят безплатно и да правят пари на наш гръб за техните деца.И след години техните наследници ще се върнат,като Сакса и ще имат претенцията,че са забогатели от тежък труд на Запад.Щото видите ли там ги оценили за ума и заб

54

БУЛ ТРАС

преди 8 години

Воля имаме,желание нямаме.Олигарсите държат политиците в скута си и ако някой е непослушник прояви инициатива веднага излиза компромат.Снимка на яхта ли ще е ,фалшиви бюлетини или снимка в Гърция е без значение.В Румъния ги осъждат тук,*** опашката на крокодила.

53

Анонимен

преди 8 години

При Боко проблема е,че той на всички отвръща със това ,което искат да чуят.Обикновено простия човек се държи така.Това му дава положителни оценки в очите на слепите.Той не оспорва стачка или право на избор,но неговата философия е "Ами стачкувайте,борете се,мен това не ме засяга,ще стачкуваш,ще се бориш и ще омалееш!!Той никога няма да се замисли над нечия съдба или да се замисли,че политиката е място за идеи и развитие.Той кара по инерция и това устройва неговите събратя.

52

Анонимен

преди 8 години

BB da obasni dokoga samoletite che letat nisko i che praskat chemstresarite..da obasni dokoga che ni oblachvat s niskochestotnite izlachvateli .da obasni kato e neuoravlaem kakto se pachi zacho Dogan mu darpa koncite Da obasni zacho si zamita sledite i ot faliralata ***.I da ne zabrava..Bog gleda dva pati go predupredi

51

Анонимен

преди 8 години

Na naroda kato mu pisne a to malko ostana ot Bruksel che si zachitat li nedonoscheto da si go vzemat ili che ni go ostavat na nas

50

Анонимен

преди 8 години

А осъденият на две инстанции, ефективно на 4 години затвор Цветанов, докога ще е на свобода. Кой възпрепятства вкарването му в затвора, където му е мястото ?

49

СРС

преди 8 години

Б.Б.: (към Найденов) Ти нали имаш само едно повдигнато? М.Н.: Имам по едно дело три обвинения. Първото е, че съм му предложил подкуп, второто е, че съм го принудил да си промени показанията и третото е, че съм съдействал на някаква фирма да спечели поръчка, но тя не е спечелила. М.Н.: Теб като прокурор те питам - при условие, че този си е променил показанията, те не могат ли да го прекратат. Н.К.: Могат. М.Н.: Е що не го прекратяват. Нали такава беше уговорката? Отиваш разпитват те и край. +++

48

Анонимен

преди 8 години

Най добре даже ток да не продават ама всеки месец да пращат сметки по 10 бона.- Те го правят, с шашмата" разполагаема мощност". Произвел, не произвел - бите, бецален аламинутен.има частни Вец-ове, които работят един месец, а получават пари цяла година.

47

титко

преди 8 години

най-страшното е, че боко *** е удобен на всички - психопат, който най-вече се вълнува от четкане на болното си его, в замяна - изпълнява на кой де го свари и изюрка (най-вече след като му кажат, че знаят всичко за амфетите, рекета, убийствата). боко *** е най-големият национален предател за цялата история на страната. и не е вярно, че българите го подкрепят, всичко е фалшиво и нагласено..

46

До 60

преди 8 години

НЯМА ПО-ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ И РЕКЕТ ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!Има, следващото правителство.

45

Анонимен

преди 8 години

Когато се приемаше бюджет 2015 и рехавата опозиция и останали без покана за софрата икономисти настояваха, че приходната част на бюджета е силно подценена , но корифеите гербероподи ронеха ред сълзи ред сополи за съсипаната от Орешарски икономика. Джаба магистралеца разчита, че публиката и наша и чужда не помни и си измисля някакви чутовен подвизи довели до добър резултат за хазната. Всички коментираха мераците на шефа от Банкя да се представя за ***, за да минава за интелигентен, но прескачаме мафиотския Му манталитет " Тоя на кой е човек?".

44

bg

преди 8 години

Като гледам любовта на народа каква е голяма,се чудя как тези печелят избори след избори.Тези статии и лайкове са истинска социологична извадка за мен,а другото ще да малко пипнато от някой.

43

Анонимен

преди 8 години

Буда победи корупцията още в първия си мандат. Едва ли има корумпиран, който да не се отчита на Бащицата.

42

Анонимен

преди 8 години

Мишо бирата кво мисли по въпроса?

41

Анонимен

преди 8 години

Вари го ... печи го ... Боцко си е Боцко Воля на думи у вас ... бол .. то не бе воля, не бе чудо. Боце, ефективността на борбата с корупцията не се отчита с ... усвояване не еврофондове ... а с ефективни присъди на корумпираните и с отнемане от тях в полза на държавата на придобитото по незаконен начин Чакам дали ще има ефективни присъди на митничари... или пак ще ви е виновен съда