64

ккк

преди 9 години

До ШопДа видиш тогава каква е разлика между демокрация и свободия с привкус на анархия и чувство за безнаказаност. Ама к'во ли ти обяснявам като че ли ще разбереш нещо. Писна ми да споря с такива хора, има закон и той трябва да се спазва ТОЧКА ! Лирическите и философски съждения от типа " ама 'щото така и 'щото иначе" да си ги запазят виновните за затвора.

63

ккк

преди 9 години

До ШопВ закона има текст за поругаването на национални символи и наказанието за това е 2 години. Същият закон БИ ТРЯБВАЛО да се прилага, когато се оскверняват знаме и герб на държавата. Това, че живеем в *** и закона не се прилага не оправдава тези постъпки. А наказания няма заради хора като теб, които всичко им е "през оная работа" и казват "голяма работа" и "к'во толкоз". Поради това и живеем в гореспоменатата ***. Я отиди в люлката на демокрацията САЩ и покажи среден пръст на Линкълн.

62

Шоп

преди 9 години

До kkk С простотия облъчваш ТИ. Аз никого не плюя, просто не искам да се занимавам с простаци и съвсем коректно и възпитано ти казвам, че такова нещо не се води престъпление и никой не може да бъде осъден ако се е напил и се е държал просташки. Ти явно и в трезво състояние не можеш да се изразяваш, без да грачиш и да обиждаш. Посочи ми текст от закона, според който това на снимката е престъпление?

61

kkk

преди 9 години

До ШопПроста шопска тикво, хората са си дали живота, за да може ти сега да ни облъчваш с простотията си. Я да те видим теб дали си съгласен да се обесят за благото на народа и после да те плюем а ? Да ти приготвям ли бесилката ?

60

Шоп

преди 9 години

Това не е никакво престъпление, а обикновена простащина и за такова нещо човек може да бъде съден само в Северна Корея или ако се върне в Средновековието. Стига сте се правили на интересни. Дори да не е загубило давност, няма член от закона, по който да осъдят някого за простотии в пияно състояние.

59

от Бурса

преди 9 години

Това, ако се случи тук с паметник или снимка на Мустафа Кемал, тия двамата щяха отдавна да плуват в Босфора с бетонни обувки. Жалко за вас комшии. Въпреки че от години не живея в България, пак ми става гадно като гледам какво става при вас.

58

д

преди 9 години

също невинни по обвинението за наличие на мозък:)))

57

Анонимен

преди 9 години

Брей, колко много бунак-бабаити има в БГ-то! С клавишите са готови да разкъсат и лъв, ама когато ги заливат с помия отвсякъде, мълчат и се облизват!!!

56

RAD

преди 9 години

Всъщност съдът е подписал смъртната им присъда като не ги е осъдил...

55

Parcuc

преди 9 години

Еми, че как другояче. Моето предложение е следното строят се 5-6 нови затвора и хоп всичките политици, съдии, олигарски, барабар с ония джепчийки, където яко бачкат за 1000лв на ден :) Е тогава гледайте какъв Златен век ще се появи за България. Лек ден.

54

Анонимен

преди 9 години

Това е престъпление срещу държавата и националната ни история и за такова нещо няма давност! А тези съдии са позор за България! Позор е цялата антибългарска политика и унизителното клякане пред чужди господари.

53

Анонимен

преди 9 години

Tazi darjava ne bulgarska darjava.Mam...ka im prodajnici.GOSPOD DA GI NAKAJE I TEH I DECATA IM.

52

nnn

преди 9 години

Щом няма Темида, има и други наказания за посегателство над Апостола!

51

ХХХ

преди 9 години

Още едно доказателство за Антибългарската политика водена у нас,Въоръжена борба е спасението

50

69

преди 9 години

До Анонимен-81След години не знам как ще е, но сега много ми се иска да донеса цветя и да ги положа до главите на теб и на близките ти роднини.

49

БУЛ ТРАС

преди 9 години

,,Според мъжа,той не е поръчвал да бъде сниман и не знае кой го е заснел,съобщи БТА''.Господа вие ли сте луди или нас правите на такива.Този се е изпъчил като за абитуренска снимка пред друг.Расова Хигиена за такива.Имало давност.***.Стига расова толеранстност към това потребителско племе.Това е директна обида към Апостола,България и българите.

48

Анонимен

преди 9 години

Всъщност що ги давате тия тука? Нима ги намирате за интересни? Геройство ли е според Вас да се перчи един нормален млад мъж пред статуя която нищо не може да му направи...За мен е много по-интересно,да видя как майките и бащите на тези хубостници който са възпитали, сега ровят в кофите за ***.

47

Анонимен

преди 9 години

Тва не е държава,тва не са хора!Да позориш Дякона в България!Гавра,тоя български народ няма ли малко останала чест,бе!

46

Анонимен

преди 9 години

Я колко лесно и удобно за правосъдната система . Казали че е от преди 2 години. Ами спокойно маже де е било преди 2 седмици . Ама щом ,,ромите ,,казали ... значи е вярно . А евреите за нещо подобно направено ,ако ще и преди 50 години ...до дупка .... Значи някой ако иска ,може и след десетилетия . Явно тук не искат . Не желаят ....

45

Анонимен

преди 9 години

*** отглеждат и се грижат за ***