23

Анонимен

преди 8 години

Нещо и на него рязко му порасна коса. Да не е нахлузил перуката?

22

Анонимен

преди 8 години

нещастници -ей-и да стои на скамейката ще взема за месец повече от вас /всички заедно/,има дом,смейство ,хубави деца ,кариера /при това успешна/,пари -мале как може да го преживее това бай ти *** , успял бълагрин? -а бай ти *** подмсърча намръщено ,чеше шкембето и би ритал за националния /ама не може- щото и целия национален и за *** не става ,могат да играят на някое селско първенство...ама тук коментиращите злобари и за селското не стават - ще са публиката чоплеща семки...

21

Анонимен

преди 8 години

Blagoevgradskia tapanar ne razbra li che veche i v PIRIN ne go iskat.Iskat Maika mu.Nekadarnik BG,

20

треньор

преди 8 години

Това с шампионската лига ми се струва доста несериозно. Като играеш два мача големи яйца. Толкова ще играе Олимпиакос , защото толкова си може .

19

Анонимен

преди 8 години

До до15Пълно е в страната ни с *** неудачници изпълнени с нечовешка завист, като *** 15. До него: ИДИОТЕ, да не би да взема от твоите пари? Да не би да те е унизил?Да не би да те е обидил? КАКВО ТИ Е СТОРИЛ, ЧЕ ГО МРАЗИШ?

18

до15

преди 8 години

Ти нормален ли си? :)

17

бг

преди 8 години

Много го плюете Бербата, че не искал да играе в националния! Ами какво да си губи времето с тия куци коне, дето са шампиони само по нощните клубове? Решението, което взе тогава беше супер логично. И аз да бях на негово място - също щях да се махна. Стига с тоя криворазбран патриотизъм.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Нещастници са некадърниците, които от завист и простотия принудиха този талант да се откаже от националния отбор. Тази снимка е срамът за България- да бяхте му снимали ***... и така показахте злобата си. Жалко

15

Анонимен

преди 8 години

Разкарайте статията за тоя предател от сайта си. Не мога да го гледам тоя алчен самовлюбен ***

14

12

преди 8 години

Ти колко пари изкарваш? Повече или по-малко от бате Бербо? Бас хващам, че по-малко.Знае ли ти името половин Европа? Играл ли си МЮ? Отговорът е НЕ и на двата въпроса, нали? А сега кажи кой става и кой не става.

13

Анонимен

преди 8 години

до 11Беше попитал Слави Трифонов Дон Фабио Капело когато му гостуваше в предаването точно във връзка с това че Бербатов отказа да играе за националния отбор: Г-н Капело, как ще коментирате някой футболист да не иска да играе за националният си отбор. Капело се замисли и каза: немога да си представя някой който обича Родината си да не иска да играе за нея, независимо какви са му мотивите.Това и исках да кажа за тоя *** Бербатов с този пример.

12

Анонимен

преди 8 години

Не се ли усеща,че вече не става и за *** на каца?

11

Анонимен

преди 8 години

Какъв българин е този които не защитава БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС??????? Да обесни защо неще да играе в Българския национал??Много Българи го плюят и ако се появи на стадиона с храчки ще го одавят....

10

Генади

преди 8 години

До критикарите. А защо не Ви покант Вас бе??? сигурно защото сте много кадърни.( И не предусещате ли,че след крана кариерата на Митето вече няма да гледаме Българин по телевизията.

9

vesko02

преди 8 години

Ники Михайлов май е започнал да играе в Студентски град, или не е спирал,не разбрах точно

8

Анонимен

преди 8 години

Жалко, сега по БТВ Екшън ще спрат френското първенство и ще трябва да гледаме гърчолята.

7

antiES

преди 8 години

най-вероятно в Борнемут

6

пачката

преди 8 години

европата дава още 30млрд до 2020 така че има софра има и пара юруш кам гарция БЕРБА

5

Анонимен

преди 8 години

ама снимка сте избрали -- няма такова животно като журналиста - просто НЯМА

4

Анонимен

преди 8 години

Как ще му се чини да падне от 300 000 евро на месец на 30 000 евро при гърчулята?)