7

===

преди 8 години

На събор съм в Родопите. Звъни ми телефона, ама тези толкова много пеят, че не може да се чуе нищо и написах смс, че за съжаление не мога да отговоря, защото, за да се чуем трябва да ида до другия баир, а той е далече. Живи и здрави, там сме тази година! Знаме, мерак, крака за тропане имаме! Въздухът! Въздухът е божествен!

6

ак35

преди 8 години

абе тия пещерняци когая ще излязат да ВИДЯТ ЧЕ ИМА И ДРУГИ ХОРА ПО ТАЗИ ЗЕМЯ ,САМО ЧАКАТ ДА ИЗБЕРАТ НЯКОИ ОТ ТЕХНИТЕ ИИИ ВЕДНАГА СЪБОР ,щом са на далавера парите ...що пък НЕ,иначе им нарушават правата и свободите да говорят на маичиния език

5

ТОТО

преди 8 години

Духът на Родопа планина е нещо велико, казвали са ми го много хора, раждани на стотици, хиляди километри оттам.А аз съм местно чедо и настръхвам само при мисълта за безумната красота на планината, добрината на хората и уникалния фолклор. Единствено се надявам хората да отидат заради тръпката и вълнението по българското, а не заради кебапчетата и бирата. Но дори и така да е, поне ще ядат и пият на хубава музика!

4

Анонимен

преди 8 години

Тогава са горещниците и там ще е по-хладно. Но миналата година като минахме оттам, нещо беше позастроено.

3

Анонимен

преди 8 години

Момо донякъде е прав. Ние сме хуни. И преди имаше хора, но се полагаха грижи за чистотата наоколо.

2

До Момо

преди 8 години

На този събор винаги има много народ, но местността си е все така красива.Преди време видях там нещо, което ме трогна и не мога да го забравя. Младо момче в рокерски дрешки стоеше край един от стълбовете. Беше опънало един кабел и се опитваше да записва фолклорни песни и музика, изпълнявани в момента. Затова мисля, че България ще я бъде.

1

Момо

преди 8 години

Жалко, толкова много народ на едно място ще унищожат местността.