58

годо

преди 8 години

я виж ти американско европеиските наемници пак вдигат пушилка за да си заслужат парите русия обаче няма да се намеси може дори да пусне малка китаиска дивизиика от 4 милиона воиника да успокоят района

57

Аз съм прост...

преди 8 години

"придвижване на голям брой тежки оръжия на контролираните от ДНР територии, главно западно от фронтовата линия, близо до Мариинка, преди и по време на боевете" Eлке някои от нас имат понятие от география, като лъжеш го прави поне не толкова малоумно, всяко дете в 5-ти клас ще те хване, кой ти е писал 3 по география, трябва да бъде уволнен!

56

UKRAININFORM

преди 8 години

Споразуменията за примирие с ЛНР и ДНР са признак на слабоумие и неадекватна оценка на ситуацията. Преговори могат да се водят само с инициатора и главния организатор на агресията тоест с Русия, след като тя признае своята отговорност за събитията в Донбас. И при това без намек за някакви гаранции: както се убеждаваме постоянно, думата на Путин не струва нищо. Думата на неговите *** в Донбас струва още по-малко това е, така да се каже, отрицателна величина, по-малка от нула.

55

UKRAININFORM

преди 8 години

Вчерашното (03.06.2015) настъпление на руско-терористичните войски в Донбас (главно в района на Маринка) позволява да бъдат направени редица изводи:1. 1. Минските споразумения 2, както и се очакваше, се оказаха само една илюзия за мирен диалог, зад който стои единствено опитът на Русия да демонстрира деескалация с цел да върже ръцете на Киев и да не допусне да бъдат излекувани със силови методи проруските циреи ЛНР и ДНР върху тялото на Украйна. С Минските споразумения 2 РФ разчита на доверчиви ***, които в света остават, за щастие, все по-малко.

54

Боби

преди 8 години

До Шоп 72Признавам смених имената на двата града, Колега. Но като цяло което казах е вярно. Просто толкова села в момента са горещи точки че няма начин да се объркаш кое къде е на картета а Мапс.Гоогъл не върши работа в този случай.

53

Шоп

преди 8 години

До Боби "Въпросното село" (Мариинка), няма нищо общо с Луганск, а се намира до Донецк. Главата ти е куха и нищо не разбираш, само плямпаш глупости като неква латерна.

52

Боби

преди 8 години

До Шоп 69Ако беше погледнал картата въпросното село е разполочено на нещо като хълм - не хълм възвишение което помага на артилерийските насочвачи да виждат къде падат снарядите в Луганск. Града се обстрелва от седмици с вякакви оръжия.Та така Шопе кой е започнал пръв в този конкретен случай?

51

Шоп

преди 8 години

До Боби След като загубите са 3:1 в полза на украинците, според тебе кой е нападал и кой се е отбранявал от укрепена позиция? Кое е нарушил Минските договорености?

50

Боби

преди 8 години

До ОдисейУмнико,1. 1.1.2014г Украйна беше ИКОНОМИЧЕСКА КОЛОНИЯ НА МОСКВА 355 от директния оборот идо 50% от Целия оборот чрез коопераци екс СССР отиваха в Москва и обратно.2. САЩ чрез десен сектор направиха преврат и поставиха военна хунта на власт - В последствие всички тези 50% стокобмен бяха преустановени от хунтата.3. Това доведе до икономическа катастрофа4. Заради терора Крим се отцепи а ЛНР и ДНР се опитаха. Последните плащат с Кръв защото Путин го е страх да стигне до крайГреша ли?

49

Ромбо

преди 8 години

Бе какви бушони, кви 5 лева! Ми не четете ли китайската преса. Там даже в училище вървят обучителни клипчета (освен за историята и русийската окупация на исконните китайски земи) дето една рашънка, особено с угорско-московитска генетика, може да задоволява ЕДНОВРЕМЕННО до 8 китайски боевики от спецчастите. Има и разработен специален вариант на Камасутра, който в чест на руския президент са кръстили "Камапутра". Та там е ключът от бараката! А пък вие Украйна та Украйна.

48

Ромбо

преди 8 години

Цялата работа е, че обеща на китайците, за да си мълчат засега за Сибир, 15 мил. руски женщини. На Китай остро не достигат жени, поради което е на прага на сексуална революция. Затова се изпращат "доброволци" в Украйна, или ги убиват, или ако ги пленят после се оказва, че жената не вдига телефона. Щото вече е в Китай за задоволяване сексуалия глад на китайците. За да намали амбициите им, *** разработи нов танк "Армата" да ги посплаши, но това е като немският Тигър пред китайските Т34 (Т99)

47

дедо Мано

преди 8 години

Одисейчо марш в клиниката че пак си пропуснал времето за лекарствата. На останалите триполови ще река следното. И да лаете и да не лаете - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА! ИМА ОКРАЙНИНА НА РУСИЯ. И ТЯ ЩЕ СИ Я ВЗЕМЕ! И след като хората в тези региони не ЖЕЛАЯТ да живеят в хохолската измислена псевдо държава имат право да си се отделят. Защо за тъпите шиптъри може а за други да не може? Я си ги заврете тъпите си ценности които никой не е виждал знаете къде нали?

46

SS

преди 8 години

До Анонимен 50Ако Америка държеше наистина на демократичните ценности и праватана човека, щеше първо да заклейми преврата в Киев, после трябваше да санкционира Украйна за това, че започна бойни действия в източна Украйна, а след това и за използването на артилерия и авиация по жилищни квартали а не да ги подстрекава. Същото се однася и за Европа.

45

Анонимен

преди 8 години

ВДВ от Сибир на летището в Таганрог, заедно с тежката техника.

44

Одисей 1

преди 8 години

47 Бобсън , знам че трудно ще повярваш за руската агресия , но тя е факт , във всеки случай отатък границата на Украйна с Русия сиреч в Руската Федерация нищо не се случва , случва се отсам границата на Украйна с Русия сиреч в Украйна ,а какво по точно се случва ще разберем след години , а може и десетилетия . За Катиснаката гора излязоха подробности 50 години по-късно в Литературная газета , до тогава руснаците лъжеха и шикалкавеха,дано си жив и здрав някога след време да се убедиш в думите ми

43

SS

преди 8 години

Гадните поляци пак стрелят по невинни хора.А най гадното е че тези уш дето трябва да са коректив в това кой какво прави се правят като в онази реклама " Ааа за наденицата ли питате. Балкана пази своите тайни."

42

Боби

преди 8 години

До Анонимен 37След малко ровене да те осведомя - Глонас има 24 работещи спътника в момента и покрива целия свят като северните и южните области има по-добро покритие.До Москва има подземна архитектура с прехващачи за ядрени ракети - това не са С-400 системи а А-135 система. Оперативна е вече десетилетияАмериканците спряха совалката щото едно изтрелване струваше милиярд $. Имат Х нещо си като микро совалка прототипРФ с Ангара са единствените с модулна лека/средна/тежка ракета кислород /петрол

41

Боби

преди 8 години

До Одисей 45Пътешественико в ОБСЕ има всико на всичко 5 руснака на кръст. сигурно имат поне 50 патрула може и повече все пак линията на съприкосновение е доста голяма. Значи 45 патрула от Тези на ОБСЕ имат много голям шанс да придобият избирателна "Слепота". Точно по тази причина не може да се вярва напълно на ОБСЕ. Сложи по един Руснак един Украинец и още 3 други във всеки екип и достоверността веднага ще се покачи до казване на истината.

40

макето

преди 8 години

не знам какво мислите ама в разговорите на световни политици все по често се срещат думи кат война оръжия ще получите твърд отпор и так далее което па на мен ич не ми аресва

39

Анонимен

преди 8 години

44 румба стига с тази кремълска лексика , така до някъде обиждаш и нас българите , нали знаеш че и ние сме били бръснати глави с плитки в средата или поне така са ни описвали , не знам дали някой знае точно как са изглеждали старите българи Одисей 1