5

Анонимен

преди 9 години

Мараба Лизашки ! Как са задните части на *** ?

4

info.

преди 9 години

В България дупетати и техните партии не се избират от народа,всичко е един параван.Властта определя коя партия да бъде и коя- НЕ.Давам пример от последните избори!При малко над 40% активност от къде ги изкараха близо 5млн. гласували???Не се заблуждавайте че като гласувате ще промените нещо.В момента за да прикрият тази далаверка искат да приемат задължително гласуване.По никакъв начин не се лъжете да гласувате,за какво и да било,това е 100% измама!

3

fuckUSA

преди 9 години

Добре дошли в страната на чудесата.Безплатно здравеопазване с най-високи цени в европа.Единствената държава в света с по 3-4 агенти на ЦРУ в правителството минимум.Хора които още търсят комунисти, въпреки че комунизъм никога не е имало никъде.Най-големия мачо в републиката се оказа ощипана мома.ГЕРБЕРАСТИ, РЕФОРМАСТИ, ФЕСОВЕ в един и същи строй,винаги готови за Ромпой (или който и педофил извратен да управлява ЕУ)

2

синева

преди 9 години

Близнашки, хайде като си взел думата - кажи защо " покри" директива 83, член 62 на ЕС ?!?!?! Публикува я тихомълком в ДВ през юли, но не я въведе. *** някак си не е морално според мен. Ти как мислиш?!

1

anonimen

преди 9 години

Общественият дебат за съдбоносните проблеми на България, но къде е този дебат. Вместо това ни се предлага някакво референдумче.