10

Анонимен

преди 8 години

До Едуарт СтърнсИнтересно ти какъв си, че се дистанцираш от българите, използвайки местоимението "вие". С това английско име никого не можеш да заблудиш. Само човек роден и отраснал в България говори така български и плюе толкова нагло по собствената си родина. Най-големият недостатък на България е, че ражда долни предатели като теб в изобилие!

9

Берлин

преди 8 години

Очаквам още тези дни да я преобрази.

8

Едуарт Стърнс

преди 8 години

До Анонимен 6Ааа много бързаш. Чакай първо българите да си върнат златодобива, да спрат да си внасят доматите, а да ги произвеждат, и да не мислят с телевизора. После чак ще мислите за сградите! За момента възможностите ви са да не можете да усвоите дори пари дадени ви на тепсия от ЕС! Пак, че намирате снега през зимата да го изринете от пътя.

7

Едуарт Стърнс

преди 8 години

Чужденецът е решил да смени облицовката на тоалетната на Европа. Толкова по-зле за Софиянци. Така някой от тях може да се заблуди още по-дъблоко, че живее в добра, стойностна, и културна среда и да иска да остава там. Контейнера за *** си остава контейнер за *** ако ще на него да има изрисувано произведение на изкуството. Това нито променя съдържанието му, нито характеристиките му!

6

Анонимен

преди 8 години

хубаво е, че чужденци ще ни оправят сградите, дано и българите да започнем да си ги оправяме

5

Анонимен

преди 8 години

Реклама на Lеgo !

4

Даола

преди 8 години

Вчера пътувах по " Хр. Ботев" от Петте кюшета до Граф Игнатиев - има толкова занемарени, рушащи се фасади на къщи от 20- те години на миналия век с кокетни балкончета и еркерчета. Бях с един млад архитект. Пластмасови блокчета, това си е пълна глупост - хората биха могли да сложат поне повече цветя по балконите си.

3

Даола

преди 8 години

Най-добре е сами да реализираме инициативите за градската среда - пък и изобщо. Има нещо абсурдно в това, че чужденци получават по-големи възможности за реализация и дори финансиране.

2

Анонимен

преди 8 години

както пише - работи добре с държавните институции, на него дават - на нас - не

1

уга буга булгар

преди 8 години

А има ли одобрение от общината? Ако не, да бъде глобен.