105

/ :-)\

преди 8 години

До ///\\\подкрепи му макарите!!!

104

Е

преди 8 години

Защо г - н Псевдо президент, желаете да ограничите гражданите със задължително гласуване?! Разбира се, че това ще има повече отрицателни последствия, отколкото положителни. Не ДПС ще изгуби от това, защото доверието в тази партия се увеличава!

103

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че ако се въведе задължителното гласуване ДПС ще загубят много гласове. Може би няма да влезат и в Парламента

102

///\\\

преди 8 години

Подкрепям Местан (y)

101

Johny Alex

преди 8 години

Друг е въпросът, че задължителното гласуване не работи. Пример затова е Гърция, там гласуването е задължително. Резултатът е около 63% гласували!!!!

100

Johny Alex

преди 8 години

Наистина скритата цел на този референдум е ограничаване на ДПС. Това обаче няма да успее!!!По-лошото е, че такова нещо се инициира от един държавен глава. Защо именно президентът е този, който цели ограничаване на ДПС и представителите на партията. Отговорът е ясен ДПС е силна и няма какво друго да се направи. Но държавният глава и партиите, които подкрепят искането за задължително гласуване, не отчитат факта, че този експеримент може да се обърне срещу тях.

99

Анонимен

преди 8 години

Osven che ne iskame BB toi travba da bade saden za genocid srechu naroda ni..stiga oblachvane stiga chemstreisari..toi naroda oche malko che pochaka posle i USA ne mogat da pomognat

98

Анонимен

преди 8 години

Koi go razbira BB s elementarnia si ezikov bagach.ne mi hvali BB nali Dogan mu darpa koncite..a kolkoto do DPS da zabranat ta i bez tova e protivokonstitucionna

97

Спонги

преди 8 години

До ВиолетаВиолета, на Лютви Бей нищо не му се разбира. И той не знае какво говори. Агент Павел е даскал по български, но дрънка "екзактни" глупости. ББ също дрънка глупости, но всички го разбират.

96

Анонимен

преди 8 години

Народа не иска Борисов,но ДПС и господарите от САЩ ни го натрапват.Цяла България е скочила против борисовото правителство и срещу самия него,но явно това не помага.Историята помни, че когато се подмени народния вот и се дезинформира населението се плаща тежка карма от българския народ.Колкото по бързо го разберем толкова по-бързо българите ще се обединят в едно цяло ще изметат тази *** и ще тръгнем по пътя на развитие и напредък.Това е пътя на българите----иначе тъпчене на едно място и нищета.

95

споко

преди 8 години

защо не задължат да ходят на училище и да си плащат /ток,вода,данаци/ да работят.както е в германия например.

94

Анонимен

преди 8 години

ДПС е клон на БКП турци да не се взимат толкова на сериозно дори Ердогана им го каза наскоро

93

Виолета

преди 8 години

Защо всички тук пишат така наречените "демократични" коментари от анонимни имена? ДПС била етническа партия, всички малцинствени неграмотници били в нея и т.н . А как бихте сравнили изказванията примерно на Лютви Местан с тези на Министър председателя ни Бойко Борисов??? "Грамотните" българи, такъв ли човек искат да ги представлява и управлява, с визия на мутра, и речник на ***.

92

по-полека

преди 8 години

Местане ,чух изказването ти в парламента за референдума.От думите ти лъхаше диктаторска нотка.Иначе за пред хората говориш за "права и свободи"-но само ако не ти е нарушено правото да командваш по българските земи.От извънземния ти изказ се разбра,че ДПС не иска мнението на българския народа. Ти и партията ти се вживявате,като еднолични ГОСПОДАРИ на българите,ЧАК СЕ ИМАТЕ ЗА КОНСТАНТА!!

91

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

Насила хубост не става. Тези, които си мислят че ще спечелят най-много от задължителното гласуване, всъщност ще загубят най-много.

90

messy

преди 8 години

Факт е, че ако се въведе задължителното гласуване ДПС ще спечелят много гласове. Но според мен ще има много невалидни бюлетини

89

4hmed

преди 8 години

Защо ли си мисля, че инициаторите ще останат разочаровани.... А и само да не си мислят, че щом въведат задължително гласуване, хората ще се юрнат да гласуват...

88

Анонимен

преди 8 години

Мазен, лоест, хлъзгав................КРАДЕЦ ...............МЕСТАН

87

Анонимен

преди 8 години

задължителното гласуване ще доведе до 1 ГЕРБ 35% 2 ДПС 18- 20 % 3 БСП 15- 18 % СДС и коалиций 6-8 % ВМРО на кантар я влезе я не другите са вън

86

МРАВКА

преди 8 години

МЕСТАН ПЛАЧЕ НЯКОИ ДА МУ ПОСВИРИ С ЦИГУЛКА ДРАГУНОВ.