26

Някой

преди 9 години

Дядо белобради ряпа взе да вади. Имепиканците откриха топлата вода. Що не вземат всички първенства да се играят там. Къде не се вземат подкупи - познахте - в США ха-ха-ха. Ще видим дали света ще устой на глупостта и наглостта

25

Анонимен

преди 9 години

Аколко сега ти платиха за да играеш друга роля срещу кандитурата на Русия ??

24

до 31

преди 9 години

За какво да е плащала Франция? Всеки иска Франция да е домакин... Проблемът е с такива като Африка и Русия, които никой не би искал да са домакини и им се налага да бутат рушвети.Пък и цялата работа се знаеше отдавна - само дето нямаше никой смел и всички чакат пак американците да оправят нещата.

23

Анонимен

преди 9 години

Я кажете сега, кой плати за номинацията на Русия преди да минал накой "снегорин" ?

22

457

преди 9 години

Я кажете сега, колко плати Франция навремето?!

21

зулу

преди 9 години

Ако световното по футбол през 2018 се провеждаше в щатите, дали тази цирк щеше да го има.

20

Петър

преди 9 години

А стига бе, във футбола, където се въртят милиарди имало корупция?!! Не мога да повярвам!!! Каква сензационна новина, никога не би ми хрумнало, че е възможно!

19

Анонимен

преди 9 години

*** *** :)

18

Анонимен

преди 9 години

Гледането на футбол е губене на време. Два отбора бягат след една топка час и половина и вкарват съвсем малко голове.

17

Крьомълски Траляляля

преди 9 години

Корупция има това всички го знаят но сега щото не им аресва, че ще е при Путин 2018-та и затова изкараха корупцията на бял свят!Путин вече е обещал на Блатер да му осигури комунистическо убежище в Северна Корея 2 ( Все още се казва Русия)

16

.!.

преди 9 години

А то па англииските *** не бутнаха под масата за олимпииските игри в ЛондЪн при положение че Париж водеше през цялото време.

15

хмм

преди 9 години

Айде сега про руските пишещи да започнат самоотвержено да бранят Върхушката на ФИФА... И млако предстрочно преди да измествате фокуса кажете дали вие лично смятате че всички обвинения са безпочвени ли е имало корупция? и чак след това започнете да казвате запада колко е лош и корумпиран и тн...

14

Анонимен

преди 9 години

Че без подкупи как щяха да изберат ислямската дупка Катар в оная забутана 50 градусова пустиня за домакин на световното

13

жеко

преди 9 години

великата нация вече тръгна в абсолютно настъпление, нямат какво да губят с такъв дълг, но да настъпиш такива сериозни хора като във фифа , там са свързани не една мафия, бая хора ще разсърдят американците но явно вече не им дреме от нищо което говори само 1 , готови са за война

12

конкакав

преди 9 години

До Криемалски тръьолЕ как ще е вярно ,как ще са давани пари на Блатер и сие !Не е вярно ,парите /все пак става дума за сериозни суми /около милярд и половина за световно са си вървели по съответните канали !Как си представяш другаря Путин да посети централата на ФИФА с 200-300 чемадана с пари?

11

Истина

преди 9 години

Това не е никаква новина, и в УЕФА вземат пари.... Ще е новина ако всички политици по света си признаят че са корумпирани!

10

Криемалски тръьол

преди 9 години

Не е вярно!!!!! Избора на Русия за домакин на световното по футбол 2018-та е беше честен и рушвети не са давани на Блатер и съратниците му от ФИФА!Лъжат така са им казала да говорат от САЩ!САЩ са лошите ПУТИН е невинен!!

9

Анонимен

преди 9 години

ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ПРОПЕЯТ СЛЕД КАТО ВЕДНЪЖ СА ГИ АРЕСТУВАЛИ!!!СЕГА СИ НАМАЛЯВАТ ПРИСЪДИТЕ!!!А РУШВЕТАДЖИЯТА МАЙ НЯМА ДА ПРОВЕДЕ СВЕТОВНОТО ПРЕЗ 2018-ТА В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МУ РАЙ!

8

бай Иван

преди 9 години

Още преди години когато ББС заснеха филма "Да купиш игрите" с главното участие на вече покойния Батето, на всички ни стана ясно че едва ли само в МОК са корумпирани. Света е достигнал такава точка че където и да "копнеш" ще бликне корупция.

7

Пешо

преди 9 години

Футбола отдавна се е превърнал в мафия, както и други спортове, заради това от 10 год вече не гледам и не се интересувам от футбол