33

Мирчева

преди 8 години

До Жител на ИгнатиевоСлед като гръмнаха медиите,тогава местната власт се сети след 15 год. да арестува крадливите джебчийки за разпити и после да бъдат отново пуснати!Театрални постановки в очите на хората!Къде бяха до сега Областните управители,Шефовете на Полицията години назад?Много са закъснели и сега им треперят задниците да няма уволнения!Кмета на Игнатиево е избран точно от тези *ки родове и да не се прави на незнаещ,крадливите *ни били 3-4% Няма къща без да има джебчийки!!!

32

Жител на Игнатиево

преди 8 години

Позволяват си дърпат момичета и да ги заплашват и изнасилват.Всичко това остава покрито от полицията в гр.Аксаково и Полицията във Варна.Шефа на Областна Полиция Варна и местната власт във Варна разиграват театри за да не бъдат освободени от местата си!Не може 15 год.да няма нито една джебчийка и барон в затвора и местната власт да казва че,не са закъснели!Наглост от страна на местната власт,която години наред се облагодетелства точно от тези джебчии! "Гарга на гарга око не вади"

31

Анонимен

преди 8 години

Кмета е ясен-това са му избирателите.

30

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно - ще си платят където трябва и пак ще крадат. Корупцията е в пъти по опасна и съсипваща страната ни, онколкото някакви джебчии. Корумпирания държавен служител е тнай-гнусния престъпник, защото давашанс на стотици други престъпници да съществуват.

29

SOS

преди 8 години

Безочливият областен управител вместо да се прави на умник, веднага да си подаде оставката и в затвора докато му изгният кокалите

28

edindo33

преди 8 години

На спирка в центьра на Варна има Сергия 2м.\5м и по Нея стока-зад Нея,продавач-***,тюркоезичен и нагьл!Няма фискално устройство,свьрхано с НАП.ЗАЩО!?

27

Без коментар

преди 8 години

Между Аксаково и Игнатиево има над 50 изоставени лозя. Хората се трудят а четирите процента ги обират. Сега никой несе труди и процентите мирясаха.

26

Мирослав

преди 8 години

Като гледах репортажа колко лъскави къщи имаше, съмнява ме да са само 13.. Чадъра си е разпънат над тези хора и това е! Имат достатъчно парички да си къпят който и каквото искат! Въпросът е кой и защо позволява изобщо такива хора да се появяват? Аз разбирам да има фабрика, да дава хляб на 500-1000 човека в региона, ОК, ето от къса са ***, ама да ми вземе заплатата от джоба... Пълен смях са и полицията, НАП, мап и незнам си кво!!!

25

Анонимен

преди 8 години

Безочие от страна на областния управител! Каква навременна реакция бе, ***, ако не беше репортерката на Нова, досега още щяхте да си прибирате спокойно подкупчетата!

24

БГ живот

преди 8 години

"...те са познати на полицията". Не само познати! Първи дружки са! ДАНС=Танцьори, НАП= следобедна дрямка!

23

Анонимен

преди 8 години

Въпросът е защо демокрацията не ги превъзпита и не ги научи да се образоват и да се трудят?

22

Анонимен

преди 8 години

Комунизма ги науче да крадат и убиват

21

АЗ

преди 8 години

3-4 % ДЖЕПЧИЙ..НИЩО РАБОТА..ОЩЕ 10-15 % СА СИ ПЛАТИЛИ ЗА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ...ВСЕКИ В БИЗНЕСА Е С ПО 10 ДЕЦА...ТОЕСТ ТЕ ОТ ТОВА ЖИВЕЯТ...НА БАЗАТА 100%...99.99 СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ КРАЖБИ НАРКОТИЦИ..ИЛИ СОЦИАЛНИ..Е ЗА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ТОВА Е НИЩО...НАЛИ ВЗИМАТ ОТ ВСЕКИ...ДА ПУКНАТ ДАНО..ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ НАПРАВО ОТ МИЛИЦИОНЕРСКОТО УЧИЛИЩЕ ТА ДА НЕ ТОРМОЗЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА С ПРИСЪСТВИЕТО СИ..

20

FBI

преди 8 години

Джебчийството е бизнес в Игнатиево още от 1982 г., разказа в студиото на "Здравей, България" Спас Спасов, журналист от в. "Дневник"ДАНС да разследва Правителството на Тодор Живков , това означава че по време на Комунизма е имало Обучителна база за кражби в България

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20 По закон: затвор и изземане на имуществото защото раликата в декларирането и това което има е над определена сума.

18

Анонимен

преди 8 години

Това се знае от години!!!!! Какво се правят на ущипани лелки

17

Т. Георгиев

преди 8 години

От конкурентна медия: "През последните три години са проверени над 160 души от Варна, включително от Игнатиево, като са установени допълнително вземания за над милион и половина лева."След като държавата е установила нарушения за 1.5млн лв, има ли някой осъден и пратен в затвора? Дали тези хора щяха да продължават с този бизнес, ако след конкретните проверки им е било потърсена някаква отговорност? Това е отговорът, който трябва да намерят журналистите.

16

коки

преди 8 години

Кмете ти колко гушкаш от далаверите и чуждото нещастие Знаели и кмета и ченгетата Вие сте едни от тях СЪУЧАСТНИЦИ има закони но не и за вас поздрави на майка ви и целия ви род

15

Анонимен

преди 8 години

Един въпрос - ако установят, че човек, който е декларирал 100лв доход, а си е построил къща за 2млн лв, какво трябва да се случи? Ще до пратят ли в затвора за укриване на доходи?

14

Анонимен

преди 8 години

Собствеността и властта преминават към промите и турците и ГЕРБ ги защитават за да се задържат на власт заради ЕС.