21

Анонимен

преди 8 години

Ех, къде са крумовите закони, ех...

20

anonimen

преди 8 години

ili brasnarsko noj4e,opanato prez sredata na 4antata,

19

коки

преди 8 години

слагаш малко взривно вещество и гледаш сиира засега още нямам късмет да го изпробвам но ходя по моловете с надежда някой да остане без ръка или око От тия гадове това е спасението

18

Анонимен

преди 8 години

Изрусени са с водач на Барселонската аерогара,причакват във влакчето,като ги напцуваш на български след блъсканица по тяхна инициатива се изпускат на български,а в някои случаи оглеждат пътниците в метро и в друг транспорт като се опитват да говорят на развален руски като от малцинствата и републиките,но от блатния и зика не разбират и си личат-100% са,там и наоколо по Перинеиите до Париж и в разни разклонения,баронът им спи на най-високия клон.

17

Пешо

преди 8 години

Системата е болна, ама всеки си прави пас. Робството продължава...

16

az

преди 8 години

am te romite sa zavinagi nevinni.....

15

Анонимен

преди 8 години

Разните програми "Административен капацитет" за обучение на младите хора ряпа да ядат!!! Спокойно могат да "гушнат" пари по проектите "Аз мога" и "Аз мога повече"!

14

Ангел

преди 8 години

Ромките се обучавали още от малки деца, за разлика от тях българките били по-схватливи и можело дори след като са навършили пълнолетие.Аууууууууу---- расизъм!!!!!!

13

Веселина Йорданова

преди 8 години

Е голяма фантазия има авторката, спор няма за това, сигурен съм, че поне 80% от това което се твърди, че е казано от посочените лица е измислица на авторката. Българки джепчийки има от мнооого време, както сутеньори и *** и какво ли още не.Просто авторката е гонела норматив за брой написани материали явно. Аман от посредствени журналисти.

12

Анонимен

преди 8 години

Не ми се иска да правя негативни интерпретации ,но случващото е ужасяващо.Можем да говорим не за проблеми,а за възел от проблеми,който не трябва да бъде разплитан,а разсечен

11

Х

преди 8 години

НАЕМАТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ СВЪРЖАТ С БЮРОТО ПО ТРУДА!В БАЛГАРИЯ БЕЗРАБОТИЦА НЯМА ДА ОСТАНЕ!А ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДАГИ ПРЕИМЕНУВАТ НА ПАРИЦИЯ И ДА СА НЕЩО КАТО ДАНАЧНИ ЗА ЖЕБЧИИТЕ!

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Езикът да ти изсъхне дано, а също и ръчичката, с която си написал(а) тази гадост!Махай се от България, нищожество!

9

Анонимен

преди 8 години

С други думи - потвърждава се причината за високата престъпност в България. БЕЗНАКАЗАНОСТ, а не етническа принадлежност. Надявам се джурналята и господата политици най сетне да загреят!

8

Анонимен

преди 8 години

Поредното доказателство, че масата от млади българки не искат да работят, ако може да се прави сек* за пари, ако може да се краде или нещо друго интересчийско, 100% любимата им музика е чалга. Защо ли?!

7

Рус българин

преди 8 години

А мъже наемат ли и колко плащат?

6

Анонимен

преди 8 години

chudia se da se smeia li ili da placha. dokyde go dokarahme.

5

Анонимен

преди 8 години

Ромките се обучавали още от малки деца, за разлика от тях българките били по-схватливи

4

rusi

преди 8 години

Това с русите българки се прилага най-малко от 15 години във Варна. Пред катедралата във Варна преди 20 години една *а ми дръпна чантата, не можа да я откъсне, хукна и видях "ВЕРИГАТА"- на 10 метра един дебел стар *н и мага с ръка и бяга нагоре, оттама цала верига *а, жени на по 10 метра- хукнаха.И в автобусите е същотот; виждма ги как се качват "групово' и се "РАЗПРЕДЕЛЯТ "по селия автобус- седнали, прави... но ПОГЛЕДЪТ им е ОСОБЕН!! Руси или чернооки, наблюдавайте ОЧИТЕ им!!!

3

Буаааахахахаа

преди 8 години

Следващата стъпка ще е да вземат и да ги осигуряват .

2

Анонимен

преди 8 години

Соске, бе?!