21

Анонимен

преди 8 години

Здравейте , гърците нямат проблем АКО СИ ПРОДАДАТ ,ПРИСТАНИЩАТА ЕЛ ЕНЕРГИЯ ,ЖЕЛЕЗНИЦИ И ПОЩА ИЛИ ОТЕ ,Знаете ли какво им одговори , че може да продаде , апартамента си и къщъта на село това е негово , останалото е на ГЪРЦИТЕ и несе продава , и затова им правят война , а нас вятър ни вее на бял кон , продадохме всичко на безценица и ни товарят и със заеми да имаме да плащаме детски на техните избератели , и да ръкопляскаме е те товасме ние бъл ОВЦЕ

20

Анонимен

преди 8 години

Костадинка Кунева: Гърците имат навика да се борят за всичко, което постигат в живота. Те знаят, че никой няма да им го даде наготово. Те трябва да си го извоюват. И това ме организира с тях, и това ме сплоти, защото виждах нуждата от нови закони и нов начин на действие.

19

Анонимен

преди 8 години

Костадинка Кунева: Оттогава са минали близо 14 години. Събрах пари за операция на сина ми и спасих живота му. В Гърция се научих, че когато човек изпита унижение трябва да постъпи като жив човек да се съпротивлява. Иначе всеки ден ще умира. Така се превърнала в синдикалист и правозащитник.

18

Пешо

преди 8 години

Така се прави. Вчера в Москва, днес в Брюксел. Нашите ги е страх да стъпят в Москва - пъзльовци!

17

Анонимен

преди 8 години

09:18Переговоры Юнкера и Ципраса по долгу Греции не привели к прорыву.......???

16

Анонимен

преди 8 години

Да вземе и България да фалира че да за живеем като гърците с техните доходиВижте им къщите..вижте как са подредени дворовете.Няма неизмазани къщи, Няма пустеещи земи....Вижте им селата на фалиралите гърци и ги сравнете с просперираща България..Гърция грее като слънце, докато при нас цари мизерията, сивотата и мърсотията. Да не говорим за пътища, пенсии

15

Анонимен

преди 8 години

Браво на гърците , показаха как се отстоява народен интелес. Нашине насиръци не стават за нищо

14

Анонимен

преди 8 години

До Брaнникукраинска фашистка пропаганда!

13

Анонимен

преди 8 години

Външен дълг на Люксембург - 2 504 000 000 $, на човек се падат 375 9174 $. Външен дълг на ЕС - 17 950 000 000 $.

12

Брaнник

преди 8 години

Гърция ще продължи дa плaщa по дългa си, товa е спорaзумението от вчерa! Ще имa рaзсрочвaне нa вноските, което нaмaлявa тежестa зa гръцкaтa икономикa, Еврозонaтa остaвa единнa и всички, освен бродягите *** сa доволни. Решaвaщa роля зa успешните преговори е имaл Вaшингтон, щaтското лоби в гръцкaтa политикa е силно! Слaвa УкрaIнi, Слaвa EU!!!

11

Анонимен

преди 8 години

МВФ:Ципрас, кога ще върнеш парите? - Какви пари? - Нали помниш, искаше ни 300 млрд заем? - Да! - Получи ли ги? - Да! - Е, кога ще върнеш парите? - Какви пари?

10

Анонимен

преди 8 години

Ципрас трябва да стои по - настрани, да не вземе Юнкер да го ошамари, знае ли се колко водки е вкарал в системата.

9

Анонимен

преди 8 години

А някои бг *** си мислят, че еврозоната няма да се срине, ако Гърция не плати. Добре, спрете им парите и да видим...

8

Анонимен

преди 8 години

Запитан дали ще може да изплати следващата вноска по дълга към МВФ идния петък, Ципрас каза, цитиран от Асошиейтед прес: "Не се притеснявайте за това"... Хахаха! Ципрас ги е взел за мезе.

7

Анонимен

преди 8 години

Вместо, като европеец да се радваш, че за комшиите има надежда..За гърците има надежда, защото те водиха гражданска война и съпротива срещу окупаторите от Великобритания с 200 000 жертви.После имаха студентски бунтове срещу хунтата със стотици убити. На тях им е ясно какво е "Европа" на банкерите. гледах по турската телевизия как посрещнаха Клинтън - запалиха центъра на Атина. Преди това стадо *** в София крещяха в екстаз "Ю ес ей"...

6

ами

преди 8 години

Някой да се е съмнявал,че гърците ще постигнат своето?Ще продължи безкрайното наливане на пари и те ще си живеят за сметка на всички будали от ЕвроГейския съюз!Честито споразумение!

5

Анонимен

преди 8 години

Е как бе,нали Путин ги беше спасил и ги откъсваше от Европа,като им оправи икономиката с руски газ и туристи,троянски кон,Евразия,къде отидоха всички опорни точки?

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Пак ще има сиртакис до на*ракис ! :)А, сметката ще плати ЕС ! :)Хитри са гърците. Хитри !

3

Анонимен

преди 8 години

Алексис Ципрас до МВФ:"Пари нема, действайте!"

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен1Невероятно *** комунисти, като теб се подвизават във форумите! Вместо, като европеец да се радваш, че за комшиите има надежда ти вадиш някакви *** тъпозаключения!