21

Истината

преди 8 години

София смърди!

20

Анонимен

преди 8 години

София и туризъм, айде моля ви се... само *** софиянци мисля, че града им става за нещо по-различно от акане!

19

до Сутенчо

преди 8 години

На *** ли да се обадят, или на жена ти?

18

Патриот

преди 8 години

София е гнусна клоака ,кой ще я посети незнам,тия верват ли си сами?Пловдив и Варна са най-красивите български градове

17

asi

преди 8 години

егати гневните хора сте . как една добра дума не видиях тука, политически тролве.

16

Анонимен

преди 8 години

За съжаление Белград все още е по-предпочитаната балканска столица от туристите.

15

:)))

преди 8 години

Туристи харчат половин милиард долара в София през 2015 г.------------Измислици! Ах, мечти, мечтиии...!

14

мозък

преди 8 години

И какви забележителности ще видят ??

13

Сп???нс

преди 8 години

много ме кефят коментари от рода " От Витоша пО високо нема и от Искара по дълбока няма " - типично за хора ,които " от носа си по далеч не виждат " - един от пътите като си идвах , взех кола от летището и се шмугнах в Столицата на излизане попитах една патрулка как да изляза посока Варна и услужливият полицай не успя да ми обясни НА БЪЛГАРСКИ , тамън да го бяха запитали чужденци ...

12

Анонимен

преди 8 години

Спешно се търсят акушер-гинеколог и анестезиолог за Тетевенската болница -заплата- 562 лева на месец.Успех !Има и "бонуси" - заплахи, побои и клетви!

11

до 13

преди 8 години

Кой ме граби бе човек.Днес съм дал 2 лева за общо 20км. до работа и обратно в метрото.Това, ако е ограбване...И безплатна совалка да ти уреди общината, пак ще си ограбен според разбиранията ти.

10

Анонимен

преди 8 години

Форумците на днес.бг- най-големите хейтъри и нехранимайковци на света.Какво пак плювате бе???

9

Анонимен

преди 8 години

София е супер град.И Пловдив в последно време става все по красив, ще бъде европейска столица на културата през 2019.В Бургас действат здраво, градът им цъфти.Само варненци нещо се ослушват и западат.Мисля, че е заради .Където има монопол. няма просперитет.

8

Анонимен

преди 8 години

И аз очаквам да хвана един голям шаран и да го опека на скара!!! Само дето още нищо не съм уловилно!!!. Но пък за сметка на това съм стъкнал огъня и приготвил тиганя..Както са казали старите хора.Гладна кокошка просо сънува.

7

До 3

преди 8 години

Ами тва е щото си ***, сънароднико.Да те светна, че никъде по света не е нормално да се гордееш, че не си плащаш дори билетчето за автобус, ама ти нали мразиш всичко българско.Нормално е да мразиш и столицата на България с нейните близо 2 милиона жители.Ти си един мразещ селянин, успех в жалкия ти живот.

6

Анонимен

преди 8 години

"Драги ми смехурко, който и чужденец да е дошъл в София, е останал възхитен."Драга ми Цоцолано,може би ти познаваш поименно и лично всеки от тези половин милион туристи в София?Което много ме съмнява,драга ми Цоцолано.Българите харесваме да се изхвърляме в кич,помпозност и хипербола.

5

Kiffla

преди 8 години

Аз пак не разбрах нещо: Според проучването щели да дойдат 914 517 души. Добре де, но то сигурно има сред тях и младоженци и бременни жени. Може да се случи някоя да роди в София и така ще станат 914518 души. Как са успели в проучването да съобразят тази възможност?(Извинявам се, че не знам как стават тия изчисления. Сигурно има начин, но не го знам)

4

до 3

преди 8 години

Сигурно даваш пари в Марсилия, а? Или може би нямаш пари да се усмихнеш и си живуркаш с 1000лв. месечно. Драги ми смехурко, който и чужденец да е дошъл в София, е останал възхитен. Единствено смут будят панелките по бедняшките квартали, но това е ясно- гета има навсякъде.

3

Анонимен

преди 8 години

Горките туристи :\\

2

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 2Близо половин милиард долара (479 млн. долара) се очаква да изхарчат през 2015 - СЕ ОЧАКВА! Рано е да се говори за 500 доларя на човек :))