9

до 2

преди 8 години

И как ще става тестването за алергичност, реактивност и т.н.? Може би на твоята аристократична балканска кожа, ако си съгласен/ съгласна?

8

do 10

преди 8 години

И къде е разликата? И в едните, и в другите се ползват съставки разработени от фармацевтичните компании. Даже козметиката ползва тоста фармацевтични съставки. Като си против тестването на кремове, не ги купувай- мажи се със свинска мас за млада кожа. хахахах

7

.

преди 8 години

За медицински цели да, за козметични-Не!

6

Анонимен

преди 8 години

Да спрат да се гаврят с животните, мамка им скапана ! Изверги !!!

5

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА. АМА ВИЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИХТЕ ЧЕ НЯМА ДА СИ ПРАВЯТ ОПИТИ С ЖИВОТНИ??? ТЕ С НАС ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ СИ ПРАВЯТ ОПИТИ ДА ВИДЯТ ДАЛИ СЪС 100 ЛЕВА ПЕНСИЯ И 300 ЛЕВА ЗАПЛАТА ЩЕ ОЖИВЕЕМЕ ТА С ЖИВОТНИТЕ ЛИ НЯМА ДА СИ НАПРАВЯТ ОПИТИ?? ХАХАХАХА МНОГО СТЕ НАЙВНИ БЕЕЕЕЕЕ. ТЯ СТАЛИНКА ИМА ОПИТ В ТАЗИ РАБОТА.

4

Зайо Баю Дългополски

преди 8 години

Аз съм Зайо Баю Дългополски, скрит от лоши думи хорски. Морковите са с нитрати, а лисиците инати. В наше село за беля, ловната дружина оцеля. Тук сега във фризера се крия, кучешкия лай дано размина. Но спрете с опитите вече. Не се издържа бе човече.

3

Опитна Овца

преди 8 години

Беееееееееее....докога? Заплата не получавам, сметките са ми просрочени, само на зелени салати и вода съм, а и ме доят редовно. Интересно какви реакции трябва да имам. Докога ще продължават опитите с мен. Бееееееееееееее. Питайте и Зайо Баю Дългополски, скрил се в фризера от лоши думи хорски.

2

Mark

преди 8 години

Абсурдно е да се твърди, че е наложително използването на тестове за животни за козметиката!

1

Анонимен

преди 8 години

Супер! Пак ще мога да връзвам консерви на опашките на котките!