137

Челси Магнолов

преди 8 години

Особено манипулативни и съмнителни са тези социологически проучвания, така се манипулира обществото, че една или друга партия има привърженици и е одобрявана, което кара среднодтстистическия българин да мисли, че гласът му нищо не може да промени при избори и не гласува, защото смята, че резултата е ясен. Дори да е одобряван някой, съм убеден, че процентите са целево завишени.

136

Kolqak

преди 8 години

До Анонимен 186Човек ние ще се радваме на африканска заплата в Мароко тя е 253 долара в България 213 да не говорим за Габон които не може да стигнем с техните 302 долара? Така е аз бих се радвал на африканска заплата, до там ни докара Бойко и *** му!

135

Калоян

преди 8 години

Така е. *** сме, че търпим да се гаври с нас, да ни краде и обижда

134

Анонимен

преди 8 години

Той не е *** *** са тези които го избират! Сигурно много им харесва да живеят в скапана държава която в недалечно бъдеще може да изчезне!

133

Асеновец

преди 8 години

По-***, още по- ***, най- ***, Борисов

132

Анонимен

преди 8 години

Забравили сте да добавите и ореола на главата малко ангелчета -цецка и румито и НАЧАЛНИКА

131

123

преди 8 години

Абе всека първи на улицата го мрази тоя мутрак мутраковски , а вече 10 години не слиза от сцената. Унищожи държавата и тва е еййй голама М У Т Р А

130

Registriran

преди 8 години

До бико Който ги харесва той и прави изследване на общественото мнение, какво не е ясно.

129

Пешо

преди 8 години

Народа иска диктатор а не парламентарни марионетки. Ще се оправим само ако станем национал-социалистическа диктатура

128

Анонимен

преди 8 години

Мазохисти ли са българите? От Стокхолхолмски синдрон ли са болни? Аз ги разбирам тези които си направиха парички от обшествени поръчки или разни некадърници и некадърнички, които получиха сладка държавна служба. Или от малцинството на държавна хранилка Ама тези дето бачкат за една заплата и ги изгърбат от работа и от сметки??? Много ли ви са симпатични ...кефите ли се на африканската заплата , на сметките за ток парно ...на банковите кредити , на съдиите изпълнители

127

*

преди 8 години

Ти какво искаш-служебните разговори да ги водим от личните си телефони ли?И без това си плащаме и хартията и другите канцеларски материали.Хайде стига с тези държавни служители.Само ви насъскавт срещу нас,а в много отношения не сме по-добре както си мислите.Представям си какъв вой ще се надигне сега.И само за сведение- в отпуск съм и мога да сис сърфирам из нет-а по всяко време.

126

Българин

преди 8 години

О Бойко - да се свети името му. Добре, че е той да докара народа до това цветущо положение. Как няма да го харесват хората. Аз мисля, че тия от Екзатка нещо са сгрешили- не 44% 144 % от българите го харесват!!!!!!!!!!!!

125

citizen

преди 8 години

Еми идват избори. Разни коляци, лудаци, спецове и дядо петровци ( а по вероятно един и същи платен ***), може да пуснат прогноза. Колко кметове ще има герб и колко - любимото ви бсп/дпс.Наесен пак ще има сълзи...

124

Анонимен

преди 8 години

Честито на всички Българи , пак вдигат тока

123

Анонимен

преди 8 години

Независимо, че 3-4 *** най-вероятно платени, не ми се вярва да са толкова глупави, пишат дитирамби за "успехите" на "неповторимия"и "единствен" премиер "работещ" за благото на българите, хората отдавна усещат простотията, неграмотността, некомпетентността, наглостта на Борисов, готов да се крепи на власт докато е жив. Такива изследвания само потвърждават опитите лъжата и обедняването да се покриват с нереални проценти. Магнолията за толкова глупави ли мисли българите? Явно самозабравата му е пъл

122

Ред арми

преди 8 години

Поредното платено от властта проучване, нямащо нищо общо с действителността. Хората те мразят мутро, време ти е да си ходиш. Оставка

121

Kolqak

преди 8 години

Прекалявате вече с тези проценти! Според тези проценти 44% от българите са пълни *** или зомбирани! Всъщност не забелязах много важни данни сред колко души от населението е направено това изследване? И ако са 1000 колко от тях са от ГЕРБ?

120

Анонимен

преди 8 години

25 години се чувствам изоставен - как пък един път не ме попитаха кой харесвам и кой не. Ката ден социолоци фърчат по форумите - мен ме не ме броят!

119

Спеца

преди 8 години

Е , хайде сега , Бойко пак го надуха като балон !И кой го надува .....фирма на Прокопиев - "Екзакта"!Но надуването понякога води до спукване на балона......дай Боже , че тая глутница на гербавите вече става непоносима!

118

Дядо Петър

преди 8 години

"Критични оценки за работата на кабинета дават най-често нискообразованите респонденти, както и българите с нисък жизнен стандарт."Това е най-голямата лъжа.КРИТИЧНИ ОЦЕНКИ ДАВАТ ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ИМАТ НЕЩО В ГЛАВИТЕ СИ.И на които отдавна им е писнало от безкрайните пируети, изцепки и идиотщини на Рапона.Който отдавна трябваше да бъде освидетелстван и вкаран на тихо и прохладно място.