9

дихигорос

преди 8 години

Браво..голямо попадение !! Полиция прокуратура... сигнали... !! То телефонните разговори са повече от 10 лева. Крупна измама е пресечена . Закона тържествува .. а човека си намерил на улицата паднали 10 лева и..заредил 4,3 литра гориво /

8

Анонимен

преди 8 години

По скоро новината е младеж плати с фалшиви 10 лева за 5 литра бензин, които реално са били 3.

7

Анонимен

преди 8 години

Е тия голям престъпник са задържали. Мале добре ,че го хванаха, че иначе можеше да си купи и бутилка контрабандно уиски с фалшиви 2 десетолевки и така да удари контрабандата.Добре,че всичко е спасено и този опасен престъпник е задържан. Може би е нанесъл десетки лева щети!

6

СС

преди 8 години

а за 4 милиарда г*зъ си не мърдат.........

5

Анонимен

преди 8 години

Веднага орден Стара планина за ръководилите специалната операция по залавянето на този особено опасен младеж. Разбира се и за министърката орден за професионализма и и нанасянето на съкрушителен удър върху организираната престъпност в България и на международно ниво.

4

Анонимен

преди 8 години

Борисов вкарва тирове с амфетамини, те опрели до дечко-бензин-10 лв .... Няма да ни бъде като нация, овчо търпение и мазохизъм.

3

Анонимен

преди 8 години

O Боже ... Няма такава *** полицейска държава.

2

Любо

преди 8 години

Е това е несериозно...полицията до там ли опря че да се занимава с фалшиви 10 лв ?! А тези където вкарват бежанци , кокаин , тях хванахме ли ги ?

1

BaiIvan

преди 8 години

Каква поредна драма, какъв успех за полицията!!! Браво това се казва пробив в борбата с престъпността, фалшива банкнота от 10лв. - Уау!!