18

Чичо Сам

преди 8 години

Целта е да се отнеме домакинството на Русия !!! И ще го направят...

17

Анонимен

преди 8 години

Престъплението е извършено на територията на САЩ, следователно ФБР имат пълната юрисдикция да разследват.

16

123

преди 8 години

Ха-ха...ФБР! Бе тия, к'во си мислят ??? Нямат юрисдикция, овен в собствената си ***! Баси наглеците! Вероятно има корупция и във ФИФА, но и в УЕФА има! Камоли в САЩ!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Проблема не е кой е корумпиран , а че законите на САЩ не могат важат в Швейцария в чужда юрисдикция.. Но Швейцария е подписала същото споразумение като България.. Тука се опитаха да екстрадират счетоводителка затова , че имала кореспонденция с фирма от САЩ.

14

vesko02

преди 8 години

Ние българите не ни се вярва ,че в САЩ те преследват за това че си престъпник,а не защото някой не те харесва както е у нас.

13

Анонимен

преди 8 години

и сега не е ли това разширяване на американската юрисдикция , дето не и мястото?

12

Анонимен

преди 8 години

тука *** хич няма политика , *** хич!:)

11

Анонимен

преди 8 години

Блатер получавал по 2 милиона долара заплата на месец. Вземал е повече от Моуриньо хахаха. Дай Боже всекиму!

10

Анонимен

преди 8 години

брях, че явно има гнилоч там има, но кога чужда прокуратура може да се вмеси с такава сила в чужда страна, международна организация

9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

ФИФА е мафия не от вчера и онзи ден.Въпросът е ЗАЩО чак сега подхванаха Сеп Блатер !?Да не би това да има нещо общо с домакинството на Русия на световното през 2018-та година ?!За всички е ясно, че САЩ искат да отнемат домакинството на руснаците. Притискайки Блатер и сваляйки го от поста американците целят точно това !

8

Анонимен

преди 8 години

Да разясня на *** тука с дребен мироглед. ФБР се включва в разследването, защото има извършено престъпление И на територията на САЩ. Те си разследват бакиите на собствена територия. Европол си разследва в Европа. Националните служби също разследват. В крайна сметка всички обменят данни и доказателства. Просто като има световна организация, се намесват службите на всички потърпевши. Какво не разбирате по-точно в това? Или вие само джавкате я срещу САЩ, я срещу Русия.

7

Анонимен

преди 8 години

Корупция, корупция, но надуши ли се в Западна Европа, става страшно. Няма КОЙ, има само осъдени и милиони евра глоба. Най-пресният пример е Дойче Банк. Разкостват ги от разпити и обвинения мениджерите и то не само актуалните, ами и тези с две генерации назад! А при нас не искаме да накърняваме имиджа на някакъв си парашутист.

6

Румбо

преди 8 години

До АнонименОдисейчо,отричам правото на САЩ да колят и бесят по собствено усмотрение!АМЕРИКА НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ ЗА ВСЯКО НЕЩО!Всъщност,точно това е и същността на Новия Световен ред-тотален контрол!А за пишман-апологетите му като тебе-само презрение!Държите се като членове на ДПС...

5

до Одисей

преди 8 години

Уж се пишеш начетен, а не знаеш че ФБР разследва само федерални престъпления в самите САЩ. Така че, какъв го дири в подобна световна организация. Това питам, а не кой, колко е корумпиран.

4

Румбо

преди 8 години

То че Блатер е корумпиран,се знае отдавна,ама FBR сега се сети,нали!?Явно американците искат да вземат в свои ръце и престъпленията, и наказанията!Без допитване до Вашингтон вече рушвет няма да се взема!Не че не може,а просто трябва да се съгласува.Посланието е ясно-кандидатурите за всяко нещо трябва да се одобрят от САЩ.Също като Доган и порциите.....

3

Тракийски

преди 8 години

До АнонименПич, не ФИФА ! Светът стана Американско-Китайски щат. Не виждаш ли, че докато Ислямска държава, бавно и методично си превземат близкия изток и зверстват където има скимне, че целия свят е притеснен за предполагаемата руска агресия. Ония изгарят живи хора, обезглавяват, а нашите хора дъвчат Руснаците, дето си свършиха работата преди половин година. Заради такива неадекватности започна ВСВ. Сега обаче , ще е с пъти по-страшно.

2

Какво стана ?

преди 8 години

Какво стана, бе ? Оня от вчера ? Кажи нещо за "йорданския камилар" сега ?

1

Анонимен

преди 8 години

Кога Фифа стана американски щат, че да се разследва от ФБР? Май краварите са се увлекли в нахалството си.