13

Анонимен

преди 8 години

Всички договори с Газпром са до 2017 година.--------------2017 като няма алтернатива на украинската тръба, кво праим? Нито Турски поток ще може да изнася, нито Силата на Сибир.

12

Анонимен

преди 8 години

Няма как едно заобиколно трасе по дъното на морето да е по-евтино от пряка връзка по сушата, при това вече изградена. Южен поток е от едно друго време, когато руснаците имаха излишни пари и мислеха да ги харчат за глупости.

11

Анонимен

преди 8 години

ще спасяваме "турецский паток".

10

Az

преди 8 години

16ти, от къде ви намират, честно? Тая година Русия е разчела добив на зърно около 100 000 000 зърно. от които да изнесе 30. За сравнение през 2014 е изнесла около 25 млн. тона. А ти ги плашиш с глад! Скоро не си се преглеждал, бягай докато е време.

9

Az

преди 8 години

Словаците имат глави и разсъждават с ума си за себе си. В България празноглавата тиква и съсловието му имат кухи *** и изпълняват безропотно чужди заповеди, като си мислят че мозъчните им гънки реагират като бицепси. А, да, да не забравяме и унижението, на което беше подложен Орешарски от тримата американски сенатори. Подобно робско отношение България не е търпяла нито при комунизма, нито Борис е стоял с наведена глава пред Хитлер. Демосратите (екскомсомола) й разгониха фамилията на държавата!

8

Русофил

преди 8 години

Каква е разликата между сегашното трасе и новите трасета?Сегашното се контролира от украински психопати, заради чиито кражби веднъж вече ни спираха газта посред зима.И кой ще плаща руския каприз.Не е каприз а много изгоден за България бизнес-план, НА НАС ЩЕ НИ ПЛАЩАТ за транзит през наша територия, ама това е в интерес на България, не е в интерес на юдите от Брюксел и фашистите от Фашингтон.

7

Анонимен

преди 8 години

А стига с тоя руски, турски , южен...поток. Такова животно не е имало и няма да има ...освен в пропагандата.

6

амче

преди 8 години

Ние ако останем без газ, руснаците ще умрат от глад. Ако не продават горива, икономиката им ще се движи със скоростта на нов танк на Красная Площадъ.

5

Анонимен

преди 8 години

Турски поток няма да има. Руснаците скоро ще целуват ръка на Бойко.

4

млад бандеровец

преди 8 години

Аз съм дал аргументи.Задал съм и въпрос.Вместо да обиждате(слабост и неграмотност) ми отговорете на въпроса: Каква е разликата между сегашното трасе и новите трасета? И кой ще плаща руския каприз.А че ще останем без газ е пропаганда. Да не е само руския газ?

3

млад бандеровец

преди 8 години

Защо заблуждавате хората? Ами същите тръби които минават през Украйна заради прищявка на джуджето иска да измести трасето през Турция(или ЮП).Ами това си е проблем на Газпром. Ако иска да доставя газ има вече изградено трасе.Второто трасе не води до никакви полза потребителите, а напротив.....натоварва ги с нови разходи.Имат ли изброените държави руска газ сега-ИМАТ! Е като спре доставката заради прищявките на ***....има съд има неустойки по договор.

2

Анонимен

преди 8 години

Със сегашното правителство?????????????????

1

Дженко

преди 8 години

Ами като сме овце ще зяпаме пак как чужда държава ще ни оправя икономиката . П.П. Браво на Словакия .