28

име

преди 8 години

Явих твоето име на човеците, които си ми дсал от света,;те бяха Твойи Ти Ми ги даде, и спазиха Твоето Словойоанч7;6, 9 не за цял свят се моля, а за тях, които си ми дал, защото са Твой"

27

ime

преди 8 години

кой ще ми отговори??? ние ли изграждаме сами съдбата си или Исус ни намери и повика за да живеем тази съдба???;;"Господи, да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята"???? това е голямото недоразумение, ние мислим, че можем да добавим или отнемем на събитията от Новия Завет;;; всичко е новооооо

26

Петър

преди 8 години

До ХристоТози израз е в Библията. За Християните е ясно разбираем. Не знам вие дали сте християнин, обаче по нападателният начин на писане в коментара си личи, че не сте.

25

Христо

преди 8 години

Поредният некадърен превод! "Да стоим за истината"! Г-жа Анисия Иванова дали може да обясни какво означава това? Дали някога е чувала такъв израз на български? To stand for се превежда като "отстоявам", "защитавам". Поредният недоограмотен, неодучен, немарлив журналист.

24

ФАРАО

преди 8 години

А У НАС- ПАСТОР СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ- ПРОПОВЕДНИКА С ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА SAVEWAY INTERNATIONAL, КОЯТО СТАРТИРА ОТ ЦЪРКОВНИТЕ ПРОТЕСТАНСКИ СРЕДИ, ИЗЛЪГА ХИЛЯДИ НАИВНИЦИ ЧЕ ШЕ СТАНАТ МИЛИОНЕРИ И ИМ ПРИБРА ПО 2000 ЕВРО ЗА БИЗНЕС ПАКЕТ. ПОНЕЖЕ ТУК СВЪРШИХА БАЛЪЦИТЕ СЕГА ПРАВЯТ ЖЪТВА В ИЗРАЕЛ СРЕД БОЖИЯТ НАРОД И ПРИБИРАТ ВЕЧЕ ПО 5000 ЕВРО ЗА АПГРЕЙТ С ИЗРАЕЛСКИ ПАКЕТ,ХАХАХА

23

Анонимен

преди 8 години

В България има много къде да се помогне. Просто ние не ставаме. "Матряла" е такъв.Американците са изключително инфантилни и глуповати, но имат стотици хиляди много добри хора, без завист и без лицемерие. Ние такива имаме единици, че им се и подиграват , че са будали и ***. Добрият човек в България не вирее.

22

Една

преди 8 години

Бог да те благослови! Филмът е потресаващ, истината - още повече!

21

до 18 Анонимен

преди 8 години

Пич, никой не може да изкупи сам греховете си. И тъй като Бог ни обича и не иска да стоим в блатото на собствената ни глупост, изпрати Иисус да живее, проповядва и накрая да умре и възкръсне. Който вярва в това, както този проповедник може да има променен и стойностен живот.

20

Петър

преди 8 години

До АнонименНапротив трябва да бъдем движени от страх и любов към Исус Христос. В крайна сметка вярващи или невярващи мюсюлмани, атеисти, будисти: всички ще застанем пред Него. И Неговата воля е да застанем пред Него покаяли се от греховете се и приели Го като Спасител, за да ни приеме в Царството Си.

19

ерпергел

преди 8 години

А аз пък съм с базуката.

18

Млад Сикиджант

преди 8 години

Ето ни и пример за войнстващ христианизъм. Можело значи , а!:))))

17

Пиер Задорян

преди 8 години

Евала

16

Пиер Задорян

преди 8 години

Евала!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Посланието не е "хващай оръжието, Господ ще ти прости", а че винаги можеш да промениш живота си към по-добро. Съсипал е много животи, докато е бил в наркобизнеса, така че в никакъв случай не е ангел, не знам дали ще изкупи греховете си, дори до края на живота си да върши само добро, но е осъзнал необходимостта от вътрешна промяна и се стреми да бъде по-добър човек.

14

някой си

преди 8 години

До 17 Петър - Прочети коментара на човека под теб и се замисли за последното изречение.

13

Анонимен

преди 8 години

Африка е най-големият грах на белия човек! Такъв необятен и богат континент, а така брутално и жестоко експлоатиран от т.н. "бял свят". Представям си ако цялата тази черна маса, която носи толкова много положителна енергия, се ограмоти и образова, каква заплаха ще бъде за господарите си от белия сват. Затова и империята на злото ги държи в постоянна бедност, страх, войни, тероризъм, детска престъпност, корупция и т.н. Затова човекът не е просто хрисим проповедник, а проповедник с картечница.

12

Петър

преди 8 години

Няма да е зле да се разходи с картечницата и да проповядва Божието слово по високите етажи на властта у нас. Без да стреля на месо, просто да всее малко смут и да се поосвестят малко властимащите, да се приземят :)

11

Лар

преди 8 години

Човекът е избрал пътя си, преживял е катарзис в живота си. Интервюто е добро, но се учудвам, че каквото и да се публикува винаги се намира някой да го асоциира с българските политици :) Супер обременен народ, заплетен в мрежата на местната действителност.Имам чувството, че ако някой напише статия за пръстена на Сатурн например, пак ще се намери някой да каже, че не е като пръстена на българските политици :) Хора, излезте малко от рамката.

10

zsdg

преди 8 години

Ще направим добро за хората, ако всички се вдигнем с оръжие в ръка -т.е. цивилизования свят се надигне срещу ислямския фанатизъм!!! Когато бъде унищожено това зло "ислямски фанатизъм"-тогава света ще стане по-добро място за живот!! Всяка религия насаждана насила, е форма на фанатизъм!! Сунитския ислям трябва да бъде изкоренен и неговите фанатични последователи трябва да бъдат избивани като мръсни гадини!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Бог е любов.Всеобхватна и разностранна.Тя не се ограничава само в любовта към човека.