12

анонимен

преди 9 години

До Хм.. ТОВА Е КЛЮЧЬТ---МЕРКЕЛ СЕ МИСЛИ ЗА КРАЛИЦА НА СВЕТА НО ИСТИНСКАТА КРАЛИЦА Е В АНГЛИЯ КОИ Е КРАЛЯТ Е ЯСНО---АМЕРИКА----И МЕРКЕЛ И АМЕРИКА СА КАНДИДАТИ НО ТЕ ТРЯБВА ДА БЬДАТ УЗАКОНЕНИ ОТ ИСТИНСКА КРАЛИЦА КОЕТО Е НЕВЬЗМОЖНО

11

Анонимен

преди 9 години

Забележете думите: "...би ПОКАЗАЛ европейската слабост." По този начин индиректно признават, че ЕС е слаб. Иначе щяха да кажат: "би създал впечатление за слабост" или нещо такова.

10

Анонимен

преди 9 години

germaniq trqbva da razbere 4e angliq upravlqva amerija a anerija upravlqva germaniq i si6to taka britanci upravlqvat cionizma

9

Глупак от класа

преди 9 години

Някога така се разпадна Съветския Блок.Времето дойде да се разпадне едно толкова немило и гнило общество като Западния Блок начело с Хамерика което няма за съжаление никакви хуманни устои! Да търсиш вечния ВРАГ,да НЕ възпитаваш собственното си население? Да нямаш морал и поведение,да търсиш единственно и само паритеВреме е за ПРОМЯНА!!! И то в Глобален мащаб! Света се тресе от ВОЙНИ и мизерия! Време е всичко да си дойде на мястото!

8

Хм..

преди 9 години

Ай...! Любопитно е как Меркел налага волята си над Кралицата!

7

Хм..

преди 9 години

Немците са бачкатори. Англичаните - аристократите - правят интригата и след туй mf дженталменски гледат двете останали сили да се изпотрепат - така ликвидират недоброжелателите си! :))

6

Хм..

преди 9 години

Германия е по добре да се замислят за варианта когато Великобритания ще се откъснат от недомисленият съюз европейски! Така или иначе това ще стане рано или по-късно! пп. това изявление ми се чини е признак, че Германия не е силна или не е сигурна в силите си /себе си/ страна!

5

ван дам

преди 9 години

ес може би трябва да се разпадне за известно време,да си починем за малко

4

баварец

преди 9 години

Аз пък си мисля, че Германия е стражът на Европа. Ако не е силната Германия досега руснаците да са прегазили до Франция.

3

Анонимен

преди 9 години

Inache EC se razpada? De tozi kasmet i za nas

2

дали

преди 9 години

За разпада на Европа е виновна Меркел: тя скара Европа с Русия по заповед на САЩ. Ако Германия не беше избрала този път, останалите нямат значение.... Накрая заради Меркел германците ще бъдат прецакани от САЩ.

1

бг

преди 9 години

И Германия се е побъркала.За какво са ви тези варварски колониалистки *** в Европа?