10

Анонимен

преди 8 години

И още малко статистика :----В Австрия с население около 8 000 000 души за здравеопазване се отделят над 69 млрд лева. (при тяхното качество на живот и здравна култура)У нас се отделят 3 млрд. лева.От тях само около 180 млн. отиват за труда на персонала.Останалото е лекарства консумативи и други...

9

Анонимен

преди 8 години

Поради мизерните условия на труд и обидното заплащане кадърните лекари напуснаха държавата.Малцината свестни са по големите частни болници,управлявани от мафията.По провинцията останаха само неуки доктори.И като го закриеш АГ отделението помаците от Тетевен ,ще ходят в Ловеч.Голем праз.Вместо да прави *** реформи напушеният костовист,да се погрижи за квалификацията на лекарите в БГ.

8

Москов

преди 8 години

Спешно се търсят акушер-гинеколог и анестезиолот за Тетевенската болница-заплата-562 лева на месец!

7

mimoza

преди 8 години

Прочетохте ли доклада???? Тази *** др Байчева трябва да я разчекнат с 4 коня!!!! Да!!!! Точно като по времето на турското робство!!! Здраво, право бебенце, Момиченце, осакатено и УБИТО!!!!!!!!! НАЙ УСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ!!!!!!

6

Асеновец

преди 8 години

Москов както сте тръгнали с назначенията, защо не назначите ветеринар за директор? Тогава може според вас да се и оправи болницата?

5

Анонимен

преди 8 години

Москов, няма как да превъзпиташ толкова много хора. Кротни се. То все едно да искаш да изпиеш Окена. не става. Иначе си прав, ама дали те разбират тия дето им говориш.

4

обективен

преди 8 години

И би се наел да работа в тази невралгична среда???

3

ами сега???

преди 8 години

Раждането е най- най- физиологичния природен феномен. Нагласата ,че някой друг трябва да извърши раждането вместо самата родилка е само по себе си парадокс.Квалифицираната помощ и необходима и подкрепяща,но усилията са си от страна на раждащата

2

Анонимен

преди 8 години

За африканската заплата и мизерните условия, които се предлагат в селското АГ, нещата отиват към закриване. Скоро и в големите болници в големите градове няма да има доктори като се пенсионират мнозинството от възрастните кадри. А междувременно към и от гетата не спират да хвърчат линейки. Данъкоплатецът плаща да има социално здравеопазване за всякакви ***, но накрая не получава качествена услуга, а точно обратното. А тези *** само ползват равноправно, без равни задължения.

1

OCTABKA

преди 8 години

И на тебе времето ти изтече отдавна ,ОСТАВКАТА си подай .