10

ккк

преди 8 години

Симеон размаза кльощавата и злобна ***.

9

Анонимен

преди 8 години

Eй дано НЕ е иЛЕНА...ТАЯ 40 КИЛОГРАМОВА ЗЛОБАРКА!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Явно на продуцентите им се свиди да дадат 100 000 - те хиляди, затова ще "спечели" Елена. И тя доволна, и те - доволни. На кого му пука за зрителите?

7

ха-ха-ха

преди 8 години

Само *** би си дал парите за да напълни бездънната арменска гуша на продуцентите.Тези манджи никой не ги яде в нашата обрулена държава.Защо не кажат колко струва едно хранене при тези "шефове"?А колко хора могат да си позволят такава храна?Да не говорим ,че на изхода всички манджи са еднакви.

6

Анонимен

преди 8 години

Елена НЕ заслужава да спечели.Далече съм от твърдението,че тя не може да готви,може,но...не на такова ниво,каквото има Симеон,Стефан,Мариела Нордел,Каролина,странното беше,че започнаха да махат най-силните играчи ,за да може явно тя да докрета до финал,не знам,мое лично мнение,че не заслужава.Аз съм за СИМЕОН.

5

monk

преди 8 години

Защо не го направиха на живо,*** вярвай,че не е нагласено.

4

Пацу

преди 8 години

Сега на Слави ли е последно този формат или не? Щото много по славишки се развива фабулата като в лорд ъф дъ шефс ;)

3

Georgi umniq

преди 8 години

Споко, Симеон печели. Таз кощръмба я държат за полова разнообразие :D

2

Анонимен

преди 8 години

стига с тия перверзни предавания.

1

NoName

преди 8 години

Още в самото начало на предаването чух, че Елена го печели. Тогава се изсмях. Сега седя и се чудя ... тя ли ще го спечели или някой ще й го спечели?Личното ми мнение е че тя няма уменията да бъде 1 в този формат.Друго мое мнение е че ако го спечели, ще вземе 100 хил. лв точно толкова, колкото и Здравко от BigBrother взе 100 хил. лв