23

edin

преди 8 години

Не разбирам кьм кого е насочена статията?Бьлгарският народ това го знае!Да се самосезират сьответните органи!Ама то,едни органи!

22

Анонимен

преди 8 години

Във Франция този проблем е решен по един много лесен начин.Полицаите на всеки две години се преместват в друг град .Същото важи и за училищните директори.Ротацията показва кой е за тази професия и кой е корумпиран.Компютъра ти избира новото място за работа.Ако имат политиците политическа воля да спрат това явление да се поучат от Франция.Румънците взеха за пример помпиетата т.е пожарникарите.Те са медицински фелшери и работят когато са извън пожарната в Бърза помощ.И има резултат.

21

Анонимен

преди 8 години

В тази държава все полицията ви виновна все плюете вижте първо себе си плащате ли си данъците спазвате ли законите много сте прости

20

ШУМКАРСКИ МАНТАЛИТЕТ

преди 8 години

НАСЛЕДЕН ОТ "ПАРТИЗАНИТЕ" В СЪД, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И ПОЛИТИКА!!! ПРОТЕКЦИИ И ВРЪЗКАРСТВО ТЪРЖЕСТВУВАТ БГ, НА ВСЯКО НИВО И НАСЕЛЕНО МЯСТО.

19

от селата

преди 8 години

Полицаите навсякъде са в схеми! В селото на родителите ми ромите се хвалят, че полицая им звъни, когато има организиран обход по нощите за крадци, а те си плащат такса "спокойствие и информация". Така е по всички околни села!!! Отделно му работят в градината и по къщата без пари!!! Ние ходим на работа, за да плащаме заплатите на полицаите, а през това време крадците ни крадат домовете и градините със закрилата на същите тези полицаи.

18

Румен Бл.

преди 8 години

И защо да е само по-морето?В цялата държава е така. Около всяко по-голямо училище обикалят наркопласьори. Всички ги познават, само полицаите не.Около гимназиите обикалят сводници, зарибяват ученички и ги пласират на разни чичковци, срещу големи пари. И това не го забелязват полицаите, макар че всеки ученик от горните класове ги знае поименно.Всички дискотеки,особенно чалготеките са доставчици на всякаква дрога, а полицаите пазят пласьорите.Да не говорим за клепещите из храстите катаджии...

17

Анонимен

преди 8 години

Авторът на текста май е паратизирал от учебната система.

16

Паратизиращ

преди 8 години

Срамота е, че екипа на този сайт има наглостта да се наричат "журналисти". Това е просто една неграмотна пасмина. Всеки ден, се допускат все по- елементарни правописни и граматически грешки.

15

Анонимен

преди 8 години

Някой откри топлата вода.

14

Илиян

преди 8 години

Навъдиха се куп неграмотни журналисти, които даже не могат да ПАРАЗИТИРАТ.

13

Анонимен

преди 8 години

Ами полицаите е крайно време да изберат за кого работят и ако не работят за спазването на законите - да ги уволняват и да се търсят нови кадри. Подобно престъпно погазване на законите и изплюване в лицето на данъкоплатеца едва ли повече трябва да се търпи и толерира. МВР не е социални грижи или бизнес-модел.

12

Анонимен

преди 8 години

параТИЗИРА??? Сериозно???

11

Кирил и МетодиЙ

преди 8 години

Какво точно ще рече "ПАРАТИЗИРА" ?

10

засегнат

преди 8 години

Не съм съгласен че е само по морето!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Сутринта гледахте ли го оня варненски охранен шуробадженакорушветчийски ***? Питат го нещо, а то говори само за статистиката. Ква статистика бе престъпници и рушветчии,нали с тези изкривени от самите вас данни, създавате илюзия, че има полза от 75 хилядната шайка некадърници. Разтуряй пълчищата нищоправещи пиявици на държавна хранилка.

8

Анонимен

преди 8 години

Така ще е докато полицаите се ползавт с имислени привилегии като ранно пенсиониране, 20 брутни заплати, неплащат лични осигурителни вноски...... винаги ще си мислят че са нещо повече от останалите граждани и ще си правят каквото искат, за мен най-доброто решение е Грузинския вариант, уволняване на 100 % на целия личен състав и изцяло нов подбор, вярно страната ще остане около 6 месеца без полиция, ама то и със сегашната сме си все едно без полиция

7

Нигръмотниг

преди 8 години

"ПАРАТИЗИРА", идвъ от излязлъ е на парат (сеноним на ПАРАТИРА). Кулегите от днез изкат да кажът че пулициата маджка презтъпнозта кату паратира върхо нейа!

6

faceboiko

преди 8 години

Джебчийте са хора на партия, която също спонсорират! Тя пък им осигурява политическо прочистване на полицията в интерес на първите! Само преди няколко седмици бяха назначени нови началници в ОДМВР-Варна, известни с безчинствата си по пазарищата в столицата...Отново партийна повеля...бизнесът с кражбите цъфти, особено през активния почивен сезон!

5

Анонимен

преди 8 години

Добър ден, тетка Маро

4

Ханко Брат

преди 8 години

Полицията по морето паратизира