36

Анонимен

преди 8 години

Аз пък мисля, че ще им дадат компромис. Мъркел няма да позволи на Гърция да излезе от еврозоната каквото и да си мислят обикновените германци. Ще стане прецедент, който искат да избегнат.

35

Дженъри

преди 8 години

Някой трябва да го гръмне тоя!!!

34

морски

преди 8 години

Евала им на гърците.Браво!То и изискванията към България за влизане в ЕС бяха абсурдни,но нямаше кой да им го каже.

33

Анонимен

преди 8 години

МВФ плати на гръцките олигарски милиардите, които бяха дали на държавата, а сега Гърция не иска да плаща на международни институции и държави. Държавите и МВФ да продадат гръцките дългове отново на частни фирми и лица.

32

TRAKIEC

преди 8 години

ХУБАВА РАБОТА АМА..........

31

Един Българин

преди 8 години

Ей , винаги съм се гордял да се наричам БЪЛГАРИН,а като гледам какви са ни тези "съседи" направо се чудя как може повечето от нас все още да мислят колко и какво могат да си позволят. Ако има излишък, държавата трябва да връща заеми, а не да вдига социалните и майчинските. И без това основно "консуматорите" се възползват. Не желая да чукам с паничката на Меркел, да лазя на МВФ и да .... на Оланд, дори и баба ми да взима 2000 евро - УНИЗИТЕЛНО Е и за никакви пари не ще го позволя.

30

апв

преди 8 години

Дойде време да се плаща сметката и Ципрас се развика, дърпа се, типично за комунист(даването не е като вземането). Ако има ? да плаща, ако няма да заповяда вкъщи, ще го направя иконом... Все за хляба ще изкара..:))

29

Анонимен

преди 8 години

БРаво, не се давай, Русия ще ви даде. 200 милиарда са ви приготвили на месец. Няма да работите по 4 часа, въобще няма да работите, сиртаки яко! Само така, такива лидери трябват.

28

Анонимен

преди 8 години

И нашите реформи са абсурдни, но никой не ни пита.

27

Анонимен

преди 8 години

Браво, Ципрас! Не им се давай на тези *** от МВФ

26

Анонимен

преди 8 години

Като не му харесват реформите, дето се искат от него, не е ли по-лесно просто Гърция да не прави реформи и повече пари не им биват отпускани. Стискат си ръцете и готово.

25

АБВ

преди 8 години

Знаете ли каква е мечтата на всеки немски пенсионер? Ще ви кажа - всеки от тях мечтае да получава по- малка пенсия за да може да има пари за Гърция и гръцкия пенсионер да взима по-висока пенсия от немския. И да си призная и аз искам това да се случи и на българските старци - по - висока пенсия от тази в Германия. А дано, ама надали!

24

Александър Велики

преди 8 години

Нападайте Гърция и вас това чака скоро прости народе !!!

23

Берлин

преди 8 години

Ципарис нали беше *** и искаше да насочва Гърция към Евразийския съюз?! Какво върти опашка пред Меркел, да ходи да се мазни на ***. Ама там нема кинти... ахахаха. :)))

22

деа

преди 8 години

Ситуацията с гърците е малко като с нашите роми. Ти им викаш реформирайте се - плащайте си сметките, строете законно, не кардете толкова, къпете се пат-чат, те не щат и реват, че това е абсурно.

21

Банкер

преди 8 години

Ципрас , човек с достойнство се оправя сам . Ти се сърдиш , защо не искат да ти дават пари още . Много е просто , имате 300 милиарда дългове и нищо не искате да връщате . Същевременно имате пенсии по високи от германците и не си плащате данъците. Е стига ви толкова .

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Извинявай, би ли казал какъв е коза на гърците? Че ще спрат да плащат или ще излязат от еврозоната например и щял да се разклати евро съюза. Това са пълни глупости, ако това им е коза на гърците жестоко се заблуждават.

19

Анонимен

преди 8 години

Завиждаме им на гърците, че имат коз, с който правят ЕС на маймуни, а ние сме си покорни с нашите политици-дупедавци и няма накъде да мърдаме, чатала натиска.

18

Анонимен

преди 8 години

Който плаща -той поръчва музиката,*** !!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Закриваййй! :D