204

Джона

преди 8 години

Това че ни управляват некадърници и продажници не трябва да величаеме бай Тошо, 247. Връзкарите, те си купуваха държавни, ведомствени и т.н. апартаменти, другите чакахме по 10/15 години. А кои бяха връзкарите? Номенклатурата, която и сега ни управлява, вчерашните баш комунисти си спретнаха една революцийка да си осребрят властта. А бай Тошо беше ***, за нищо на света не искам да му слушам или чета писмата до ЦК които редовно ни ги пещатаха на 1ва страница или ни ги четяха до припадък.

203

Дядо Петър

преди 8 години

Че са най-бедни, най-бедни са. Но не съм съгласен, че са най-недоверчиви.Истина е, че не вярват на никого, особено ако е по-умен, по-работлив и по-издигнат от тях, НО ВСЕКИ *** МОЖЕ ДА ГИ ВОДИ ЗА НОСА.Щом е, или се прави че е, на тяхното интелектуално ниво.Примери в последно време - бол.

202

Анонимен

преди 8 години

***, бързо *** за да освободите място за ИД! Показателите са функция на обществените отношения и израз на самото общество, което означава, че са оценка на българите към самите себе си! Оценката е вярна, няма по скапана държава от българската, защото самите българи са скапан народ!

201

АЗъ

преди 8 години

Да така е.Статистиката не е вярна.Докато има минимална заплата ще е така.Защото е позволено да си на мин.заплата а да плащат осигуровки на мин.осиг.доход.За да попълниш статистиката пишеш глупости.Тук почти всички имат апартаменти.1,8мил. ще почиват извън страната други 4 мил. ще почиват лятото.Това е да си беден и недоволен.Мръщим се на 700-800лв заплата но сме готови да мием чинии в Германия за 1500евро, след сметките остават около 600евро за ядене, а тук мама и тати ти помагат.Това е парадокс

200

*/*

преди 8 години

Абсолютната простотия е да вършиш едмо и също(в случая да гласуваш...за), а да очакваш различен резултат.

199

Анонимен

преди 8 години

На ви сега демокрация..........................

198

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 240 Татовото време свършимного жалко?

197

Анонимен

преди 8 години

Татовото време свърши. Вече живеем в други времена , спрямо които българина не желае да се адаптира. И му намериха цаката някакси , живеейки без да гледат назад. За отделния индивид бягството на запад може да е решение но като цяло БГ губи от това.

196

DUREV

преди 8 години

MOIAT UCHITEL PO BALGARSKI EZIK NI KAZVASHE : TEZI 500 GODINI SA NI IZTRILI OT EVROPA I VSICHKO DETO E SEGA E SLEDSTVIE NA TOVA VREME. STRAH ,GRABEJI, "POKORNA GLAVICA...." GONENIA.PALEJI,IZSELVANE, STRAH ZATOVA SEGA SE PODOZIRAME, NEVERVAME NA NIKOI, BEGAME , GRUBI SME, SMACHKANI + POLITICITE NE PRAVIAT MNOGO DA IZPRAVIAT SNAGATA NA NARODA ,PO SKORO PRODALJAVAT IGOTO I SASHTIIA MANTALITET...: NEMA PROKOPSIA ,PLUL SAM NA TAZI ORISIA:

195

VUTEVZEL

преди 8 години

TOVA E LAJA I TO GNUSNAKAK MOJE SLED TAKAV VAZHOD VAV VSICHKI SVERI NA IKONOMIKATA SOCIALNOTO I DARJAVNO STROITELSTVO + KREPKIA SOIUZ S EVROPA, SLED POTOCITE OT BLAGA VECHE 25 FANFARNI GODINI ,

194

Джона

преди 8 години

И най-продажни, преди 30 год. Бя бе най-верния сателит на Москва, никой от бившия соц блок не ни обичаше, сега по "американци" от нас няма, нищо че тези не дават и пет пари за нас, тоест продаваме се и за жълти стотинки

193

До славянин

преди 8 години

Бъркаш двата щата пич.Защо всички освен ние, се оправиха?Отговор-Защото изритаха с шутове комунистите и си назначиха родолюбци. А ние? Колко "политици"с български корен и самосъзнание ни управляваха досега? То не бяха евреи, то не бяха турци, мадридски шмекери и кой ли още не. Съсипаха ни държавата и сега *** я оправяй из основи.

192

башмайстора

преди 8 години

Стана ясна причината за поредната КАМПАНИЯ ЗА САТАНИЗИРАНЕ НА ЛЕКАРИТЕ !Намаляват с 18 % цените на клиничните пътеки Харите отиват за запушване на вкякакви дупки в БюджетаЧакат се срамно големи премиални за администрацията в министерстватаДокато кражбата е държавна политикаполитика-няма да стигнем дъното,а ще копаем още по-дълбоко

191

муспи

преди 8 години

Я не сакам на мене да е добре, а на Вуте да му е зле, е встрани от оригинала - "аз не искам магаре, а магарето на Вуте да умре" Това говори за нравственото превъзходство на нашия народ, защото след като повечето нямат магарета, да имаш не е справедливо. За останалия свят, особено еврейския това си е в реда на нещата, затова са го докарали някои да имат по 500 магарета и да ги дават под наем. За хората лишени от понятието справедливост им е естествено, и като ги питат доволни ли сте, казват да!

190

Анонимен

преди 8 години

Печални данни: Българите най-бедни, най-недоверчиви, най... верни на Москва което пък е първопричината за всички български беди. България е единствената страна в света която обича най-големият си исторически враг Русия.

189

Ястреб Велики

преди 8 години

Има неоспорима корелация между интелигентността и благоденствието на един народ. Ако го кажем обратно - има неоспорима корелация между глупостта и нещастието на един народ. Единственото знайно изключение от това правило в нашата галактика са българите - най-умни, интелигентни, красиви, стройни и с кръгли глави, но в същото време най-мизерни, злобни, гладни и нещастни! Това е една от най-големите загадки на Вселената!

188

мразичервенотиквеник

преди 8 години

Ще доживея ли времето ,когато управляващите ще бъдат съдени за геноцид. Все се надявам да дойде справедливо и достойно живеене на хората, даже през "страшният комунизъм" с който плашат и лъжат децата, хората живееха спокойно и засмени бяха, да да истина е това ...

187

Ситият на гладният

преди 8 години

НЕ ВЯРВА.Бившият британски премиер Тони Блеър е поискал от организаторите на конференция в Стокхолм 500хил.долара,за да говори за борбата срещу глада в световен мащаб.Той е отказал да получи дори 300хил.като възнаграждение за речта си от 20минути.На същата конференция за борбата срещу глада през 2014год. Бил Клинтън е получил като възнаграждение за речта си 498 хиляди долара.Ама че свят... Ама че глад... Ама че борба срещу глада...

186

и още

преди 8 години

Не е по темата но : През античността за да работят пълноценно , робовладелците хранели робите с най калорична храна. Прясно мляко месо плодове и зеленчуци. Днес обаче и свободни да са , голяма част от хората се тъпчат с пластмаси и химикали. Трудно е много трудно.

185

po po nai

преди 8 години

Благодаря ви ГЕРБ за тази статистика ! Без вас беше зле , със вас е трагично ! Тикви и магистрали някой да прави статистики за тях? Статистиките са за бедност - а за това ГЕРБ нямат очи - сития на гладния не вярва ! ПОЗОР СТЕ ВИЕ ! Никога вече ГЕРБ !!!