285

Евроулф

преди 8 години

НУ ТРОЛЛЬ, НУ, ПОГОДИ ! Ля-ля, ля-ля, ля-ля-ля-ля-ля ......

284

Анонимен

преди 8 години

Имат ли клон в Бг?

283

Анонимен

преди 8 години

Каквато аудиторията, такива и троловете

282

Анонимен

преди 8 години

А ние пък в България си имаме 1 милион безплатни тролотикви който гласуват за Будаляля предводителя на будалите напълно разсипал финансово държавата през предишния си мандат изхарчвайки целия фискален резерв и взимайки нови външни заеми от 4 милиарда да лъже, че е оставил нещо! Сега сържавата ни вече фалира само от половин година управление сме вече 20 милиарда вътре 4 взе за ктб уж въпреки резервите и гаранционния фонд и после още 16 милиарда!!!1 милион *** и то безплатни!!!

281

бг

преди 8 години

Руснаците копират от Запада,неведнъж са обвинявани.

280

бг

преди 8 години

На един руски *** се падат по 600 израелски ***.

279

BELL

преди 8 години

100% PROPAGANDA NEVIARVAITE I DUMA

278

Starija hush

преди 8 години

ne puskat mnenieto

277

Starija hush

преди 8 години

Nomera s trolovete go razbrah predi nekolko godini.Gledam edno mnenie edno I sa6to v ruski amerikanski I bg forum.Kazah si tuka nema forumci a plateni draska4i prostaci s koito nema smisal da spora.No ruskite I amerikanskite sa ponosimi po intelegentni.Dokato bg.sa klasi4eski prostaci bai Ganjo e napravo zlaten.

276

S.T.A.L.K.E.R.

преди 8 години

https://youtube/watch?v=fX6D3a5YUw0

275

Джона

преди 8 години

Аз пък гледам че е пълно с гейо атлантически *** по бг форуми

274

1492

преди 8 години

И ти си от тях с минуса...

273

1492

преди 8 години

И в България сигурно е пълно с такива продажници, добре че са отворени границите и хората се спасяват, че кой знае с тези пропаганди каква глупост пак ще ни докарат...

272

майна

преди 8 години

Съветски *** в бг форумите фраж !! То не са носталгий по правешкия ***, то не са за смъртното наказание, за задължителната казарма, против хомо браковете /за протокола, съм хетеросексуален съжителсващ с жена и с две прекрасни деца/ поне гейовете да се женят защото Асеноврад запада.Те, троловете са по-вредни от чалгарите !

271

Az

преди 8 години

Platete i na men. Shtom e za pisane,vse shte napisha neshto.

270

Анонимен

преди 8 години

"Прокопиевците","Протестна мрежа","Америка за България"и стотиците американски НПО-та правят нещо различно...разликата с платените т.н руски *** е, че някой в България в резултат на прекомерна употреба на американско кино и бургерна хранителна и медийна култура...го правят безплатно...както знаем добре...само във филмите Америка претендира да спасява света от "лошите",на живо обаче е обратното...света се чуди как да се спаси от Америка.

269

Анонимен

преди 8 години

tiq rusnaci ot den na den vse pove4e se izlagat

268

Бранко

преди 8 години

Фащ са много добрички,бомбардираха сърбите с бомби с обеднен уран в суверенната им държава и според американския *** йелена незнамкояси,братята сърби трябва да обичат фащ и люто да мразят Русия

267

Буаааахахахаа

преди 8 години

Това е СТАТИЯТА , мнозина от тук коментиращите тук направо напълниха гащите от кефффф, скоро очаквам да се обяви и световен ден на Руския ***

266

Патриот

преди 8 години

А нещо координати и контакти,защо не публикувахте да кандидатсвам за работа там и без това мразя нато и сащ и без това обичам Русия ,так че ще ми се плаща 3пъти повече отколкото получавам с къртовски труд в колониална България и то само да изразявам личното ми мнение и позиция по тези въпроси!