7

истината

преди 8 години

КТБ и Василев бяха атакувани нагло и безсрамно от политическата върхушка.Зад тази атака стои не само лакомията на местните алчни аборигени ,но и чужди интереси.Разбира се ,сега ще има много ,,анализатори'' ,които ще замазват и размазват,, казуса КТБ'' , но фактите са такива, а бандитите-Цацаров,Пеевски ,***,Искров,Орешарски,Станишев и още ред други-ще получат по някие милионче или состно активче от КТБ,както и потупване по рамото от чуждите служби.

6

Сашо Младост

преди 8 години

Скъпи приятели. "АФЕРАТА КТБ" не плод на бездействието на Банков надзор или на БНБ.Това е много добре премислена добре планирана операция в сферата на финансите.И то с тяхното активно "действие, а не бездействие".Тук участват не само Ц.Василев и Искров, но много други висши чиновници с гарантираната протекция на политици. Операция, за която ще платят хората.А за отговорността, спокойно- 2,3 счетоводителки ще бъдат осъдени,за 3 години, които ще бъдат свободни след 1 година-"ами струва си".

5

Наблюдател

преди 8 години

Основният проблем е БНБ в лицето на ръководството и което е прикривало далаверата в КТБ. Няма просто начина да не са знаели какво става там! Самият факт че управляващите се правят на разсеяни за И. Искров който просто е за затвор, доказва и тяхната съпричастност към "Грабежа КТБ".Разтакаването което продължава, е единствено с цел и това грандиозно престъпление да потъне в забвение.

4

Мартин

преди 8 години

Ктб извади на светло порочните практики на един псевдо-бизнесмен и обикновен измамник с името Цветан Василев! Истината се оказа доста болезнена за нас, всички с депозити в една съвременна пирамида като Ктб! Цялата вина за краха на банката носи именно Цветан Василев-Фараона, който тръгна и с политически амбиции!

3

Тома Неверни

преди 8 години

Проблеми в банковия ни сектор? За пръв път чувам подобно нещо.

2

Анонимен

преди 8 години

Еврофондовете определено са по-изгодни от банковите кредити, защото не се плаща лихва и главница по тях, докато банките искат по 10-15% лихви и такси и може да вдигнат лихвата и главницата, ако безработицата скочи. Колкото повече еврофондове и помоши толкова повече банки ще затворят.

1

Анонимен

преди 8 години

Риска за България расте и почнат ли да теглят влоговете заради ниските лихви ще стане страшно, защото БНБ няма да успее да изплати всички влогове и ще трябва да девалвира лева и борда. По-добре веднага БНБ да вдигне лихвата и то шоково за да предотврати масово теглене като при КТБ.