9

Анонимен

преди 8 години

БХК спите ли бе - как може такива неправди срещу ромлянския етнос да се случват под носа ви а вие още да не сте се из$Rali по въпроса?

8

hahaha

преди 8 години

jalko shtiah da go naseka i vav frizera ...s godini i po malko na kychetata ...

7

Анонимен

преди 8 години

В Сливен имало само 1 българин и му викали Бай Иван:)

6

Шаран -БГ

преди 8 години

До 8 Така е от както свят светува. Просто се делят на две категории: едните са досегаеми другите недосегаеми, едните са " грозни , черни, страшни" другите са красиви, чаровни и безстрашни. Наричат ги още "с белите якички". Последните са безстрашни, защото създават законите/правилата/, по които да живеем и тези правила са винаги в тяхна полза !Тъжното е, че те разполагат с имотите, здравето и живота на простолюдието!!!

5

Наблюдател

преди 8 години

Пак на някакъв са му нарушили човешкитеу права като са му попречили да вземе за "временно ползване" велосипед и Хилти! Не *** е срам собственика! Трябвало е не само да не му пречи ами и с бомбони да го почерпи! Незабавно ще уведомя "Хелзинския комитет", че да заведат дело в Страсбург!

4

Анонимен

преди 8 години

Те всички са добре познати на Министерството на Великите Регистрации. Има познати и регистрирани по над стотина пъти. Даже на редовните си клиенти предлагат бланки за саморегистрация,които се отчитат веднъж годишно, за да не се хаби регистриращо-рушветчийски ресурс.

3

Гецата

преди 8 години

До О, чудо !!! ...И така - с любов и грижа към престъпниците, лека полека те ще разберат, че не е хубаво това, което правят...И след няколко живота /може би/, ще спрат да крадат ! Амин !

2

Анонимен

преди 8 години

До БерлинАми тълкува се като кучето си лае, кервана си върви

1

Берлин

преди 8 години

Как да тълкуваме това, че апашът е "добре познат на органите на реда"?