94

съд и конфискация

преди 8 години

МОМЕНТАЛНО НА СЪД ТАЯ НАГЛА, КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО И ДА БАЧКАТ СЕГА ПЪК ТЕ ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ ОГРОМНИТЕ ГЛОБИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ НАЛОЖАТ С ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД В ЗАТВОР, А НЕ ДА ПЛАТЯТ С ОТКРАДНАТИ ПАРИ И ПАК ДА ВИЛНЕЯТ! Нямам думи - тези неграмотни създания - сдомове и коли, за които интелектуалец не може и да мечтае! Къде отива народът ни, как да мотивираме децата ни да учат и да работят тук, след като инвазия вече е в ход!

93

222

преди 8 години

Всички имоти, коли и др. закупени с недоказани средства да бъдат конфискувани. Да важи както за ***, така и за депутати, съдии, прокурори и др. държавни служители

92

абе

преди 8 години

После рИват, че в САЩ полицаите били утрелапи 400 престъпника.....де да можеше да внесем малко полицаи от САЩ

91

Пълен ужас

преди 8 години

Ужас, никакъв контрол, превенция, или правосъдие. Ако не са журналистите тези проблеми ще останат заметени под килима. Едва ли някой се е изненадал, те банка ограбиха с няколко милиарда, още никой не е обвинен, та едни крадци ще хванат. Какво въобще прави полицията, освен да прибират рушвети, каква им е другата дейност?

90

Анонимен

преди 8 години

Не е истина какво се случва в тази държава. Босия го прибират за един хвърлен домат, тези обират каквото мине, превърнали са кражбата си в начин на живот и това се търпи от обществото.

89

1

преди 8 години

Докато не се вържат изкараните приходи с извършените разходи за всички - така ще е, но не е изгодно на никого, че не се знае откъде ще се разплете чорапът!

88

Баба Меца

преди 8 години

До ГЕРБ foreverТова как да го разбирам, като ирония или като факт? Ако е ирония е добре, ако е факт пък си е пълна неистина! Все пак репортажът е правен тия дни, не преди осем години, нали? Апропо, има един варненски сайт, който поне от 7 - 8 години пише за това, ама кой да му обърне внимание, макар че във Варна е доста популярен...

87

Анонимен

преди 8 години

"Мария започнала на 11 години, свекърва й я научала."Е па на 11 ли са я омъжиили?!Къде е прокуратурата?

86

дгдг

преди 8 години

забравих за автомивкататам също ''претарашват'' колите

85

дгдг

преди 8 години

за броя на разбитите и обрани автомобили по паркингите на гранд мол да не говорим.стотици са!

84

Анонимен

преди 8 години

"И най-накрая нашите и най-вече румънските ежебчийки са подлудили половин Европа ..."............Другарю дознател, или следовател ... за разлика от теб аз живея на Запад и ЗНАМ, че тук противодействието на джебчии и прочее крадци E ефективно.Разбирам, че се опитваш да запазиш лице на службата си, но вместо с коментари, ако просто поработите ще е по-добре.Ако ли пък видиш корупция сред колегите си вместо да замазваш - просто си върши работата !

83

Сведущ

преди 8 години

И най-накрая нашите и най-вече румънските ежебчийки са подлудили половин Европа и ако някой си мисли, че там противодействието им е много по ефективно от тук - ЛЪЖЕ СЕ и то ЯКО.

82

сведущ

преди 8 години

ВТОРО "дознателят" (всъщност от 10 години насам "разследващият полицай") НЯМА шеф. Той работи като се подчинява единствено на закона и под прякото ръководство на прокурор. ТРЕТО делата за извършените кражби се разпределят на различни дознатели, а не на един и същ. Има и четвърто и пето и десето, но може би най-важното е че доказателствената стойност на въпросните записи в повечето случаи е толкова НИКАКВА, че въобще решаването на делото не се върти около някакъв прашив запис никаква резолюция

81

Анонимен

преди 8 години

Обяснението е в думите на самата джебчийка:в държави където има закони номера им не минава.Но нищо - нашите сега като променят конституцията и ще се оправим

80

сведущ

преди 8 години

Крадлите не са ***, като масата овце. Чисто и просто с всичко изприказвано "пробваха" голямата "журналистка под прикритие". Разказаха куп "сензационни" глупости и изчакаха да видят какво ще стане, преди да и се доверят. А сега се смеят като гледат новините. Първо "дознателят" няма как да "изтрие" данните от получено веществено доказателство и това да му се размине. Камо ли това да става няколко пъти поред.

79

Анонимен

преди 8 години

Варненци да не се чудят,защо не идват туристите.Как да дойдат отново ,след,като ще бъдат повторно обрани.

78

Анонимен

преди 8 години

Европейска държава, евала!

77

Анонимен

преди 8 години

Ako e istina , sme za zakrivane . Koi sa tezi maloumni policai?

76

до 73

преди 8 години

Точно пък с ключа и с отверката съм пробвал да унищожавам данни. НЕ СТАВА! ДВД-то го чете дори като е надран!. Освен ако не го строшиш. Но мисълта ми е, че проблемът е системен. Нали самият мол е подал жалба в позицията. Дала е КОПИЕ на доказателствата! Т.е. там има свидетели, че доказателсвта са предадени! Просто не е логично и не е толквоа просто колкото го описваш. Просто обществото ни не МИСЛИ. Все му е тая. И за това съда казва няма доказателства и всичко приключва.

75

Чиновник

преди 8 години

Всеки ден се удивлявам колко е всеобхватна копрупцията в България. Всеки дава и всеки взима. Побъркани сте на тема рушвети.