11

Snorky

преди 8 години

Ако това се случи в бяла държава на тия *** първо ще им вземат детето, после ще им бъдат повдигнати няколко обвинения, от които няма измъкване. Живота им щеше да бъде съсипан с две думи.

10

Марийка

преди 8 години

До Иванч0Защо се занимаваш с глупости по цял ден?

9

Иванч0

преди 8 години

Защо ни занимавате с глупости по цял ден?!???

8

Анонимен

преди 8 години

Трябва сега закона да се спази , непременно затвор ,загуба на образование ,почтенна работа .Цяла България видя тези обирджии,бяха готови да убият такъв пример дават и на детето си как да си изкарва прехраната ,затова няма да работят ,а лесно ограбваш убиваш и никакво наказание няма, ако не ги осъдят утре вече освен обирджии ще бъдат и убийци.Съд за тях както му е реда.

7

до 13

преди 8 години

Пич, по твоята логика и тия като излежат 10г в затвора после ще им е смешно като си спомнят за това.Айде по сериозно, моля!

6

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа станала. И мен ме заплашиха като ученик с цел да ме оберат- вече ми е смешно даже. Изживях го за няколко дни и айде. После полицията и съдебната система си свършиха работата. Маловажна история, всекидневна за всеки голям град по света. Двамата сладурковци ще си патят до края на живота, заради наглата тъпотия, която са извършили.

5

Аз

преди 8 години

Тия двама *** ще го отнесат и с право. Ако не ги одрусат на max, сещайте се какво става...

4

Анонимен

преди 8 години

От цяла България събраха най-големия ***, за да стане селцето София град, столица....

3

Пъзел

преди 8 години

Селяни дошли в София за да учат.... :)

2

Анонимен

преди 8 години

Даването на прошка е най-трудното нещо за човека.

1

зяпнал

преди 8 години

"Кадрите, в които мъж с пистолет и жена му я тормозят ..." Коментарът на Днес.бг ме кърти !!! Да ти насочат пистолет в главата е тормоз????