29

Пръц!

преди 9 години

От трън, че на глог! Защо не вземете да го закриете Левски, че и ЦСКА, че и направо целия български футбол! Че да миряса малко държавата!

28

teo

преди 9 години

БРАВО БАТКОВ! ТИ СЪСИПА ЛЕВСКИ И СИ ТРЪГВАШ ДОВОЛЕН, КАКТО СЪСИПА И БТК И СИ ТРЪГНА ДОВОЛЕН ! ТИ СИ ДОСТОЕН ЗА ДПС-ДОГАН-МЕСТАН, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪСИПВАТ УСПЕШНО БЪЛГАРИЯ, НАГЛО ДОВОЛНИ, ЗА ИЗПЪЛНЕН ДЪЛГ !!! БРАВО !!! НАРОДЕ ?????

27

Анонимен

преди 9 години

По-добре чистачката на Подуяне да вземе властта. Положителното е, че скоро няма да ги има бораттомовците и сие.

26

Сен

преди 9 години

Жалко, че Тонев не се ориентира към ЦСКА.

25

Нов

преди 9 години

Тонев след като "оправи" Локото, дойде в Левски. Дано си тръгне по-скоро та да живнем като предишния му отбор.

24

ставри

преди 9 години

Тонев се махна от Локо Сф. ите тръгнаха нагоре.

23

къде е Батков!

преди 9 години

Къде са парите :D

22

Анонимен

преди 9 години

Е, сега Иво Тонев ли ще осмивате. май сте капо.

21

Батко Батков

преди 9 години

Сега кой ще яде снукса?

20

Анонимен

преди 9 години

Айде с ЦСКА във В група.евроидеоти.

19

Анонимен

преди 9 години

Кой се ядоса на Батков?

18

Анонимен

преди 9 години

Айде пак нов отбор ще се гради другия сезон ... Тия футболисти от кого очакваха да се класира Левски? От публиката ли? ТЕ трябваше да класират отбора си, какви са тия условия - тръгвам си яко не играем в европа - ми тапаци от вас си зависи. Да се махат всички скапаняци. Левски е отбора на народа и ще пребъде и след тях.Да взимат само българи нахъсани и с желание. Другото ще дойде с времето и с работа

17

жорж

преди 9 години

Батков ще го търсите с фенерче. На чело на Държавата е КОМУНИСТ, ДОНОСНИК И МУТРА ....и МУ се радвате, макар да не е дал един лев за ,,Левски,,. Бедата на злощастната ни РОДИНА и в частност спорта, в случая футбол е ненаправената ЛУСТРАЦИЯ , С КОЯТО ТЕЗИ СЕГАШНИ НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ нямаше да пречат на нормалното развитие на България ,като ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА. На тоя фон за мен Батков е една загадка- защо наливаше пари в бездънна каца- футболна болест, подведен от шмекери ,незнайно какво.

16

Анонимен

преди 9 години

Е, ехххх, къде е Тити да поплаче....?

15

Анонимен

преди 9 години

За да се ръководи един клуб трябва интелигентни и честни футболни хора. Които да имат стратегия за период поне 20 години. Които да не се появяват всеки ден по медиите а да работят за развитието на клуба. Да създават традиции и да ги спазват. Да залагат на детските школи и да наемат опитни треньори - педагози, с интелект и подход. Да не допуска корупция на всяка цена. Корупцията уби нашия футбол! Уби хиляди таланти които можеха сега да радват феновете в България.

14

фен

преди 9 години

откакто Иво Тонев акустира на Герена, от Левски нищо не останада се маха, Левски трябва да го бъде, а това ще стане, ако него го няма

13

!

преди 9 години

Баткоф е чист мафиот отдавна трябваше някой да му пусне куршума за да се отървем от него и да тръгнем напред. Не че другия е по хубав но нямам нищо лично против него.

12

Huko5

преди 9 години

Перчема още като стъпи на власт на Герена, писах, че където той е бил "шеф", трева след него не никне. За актуалната ситуация, означава това за левски, че ако Тонев поеме кормилото, работата съвсем ще закъса. Честито на феновете на този отбор!

11

Запалянко

преди 9 години

До До 1 (до 2) Какъв срам у комунисти - чорбари бре , човече, тях като ги плюеш , те мислят,че вали дъжд !

10

Левскар

преди 9 години

Какъв Иво Тонев, какъв Батков, какъв Гонзо.. Толкова Велики Левскари има , които могат много повече да помогнат. Тези 3-мата докато са в Левски там отбор и футбол няма да има...