11

До Нота Бене

преди 8 години

Нали? Те, ИДИЛ, като режат глави, с цветя да ги посрещнеш? Важното е Асад да е все лошия.....

10

Анонимен

преди 8 години

Клане срещу ИДИЛ и Ал Кайда? Че има ли такова понятие?

9

Шоп

преди 8 години

Ирак, Либия и Сирия сами си го просеха, САЩ не са виновни.

8

Нота Бене

преди 8 години

Да не забравяме, че преобладавящият брой цивилни жертви е причнен от Асад, а не от "лошите ислямисти". Асад ползва тежко оръжие, танкове, самолети, хеликоптери, има затвори за изтезанване и унищожение... Това, че Саудитска Арабия била купила патроните за някой ислямист е смешно в сравнение с тоновете оръжие, които Путин излива в скута на Асад!Путин е директно за Хага и доживотен за углавни престъпления срещу човечеството!

7

българин

преди 8 години

По-голямата част от написаното във форума, са безмислици,от които нищо не можеш да разбереш.1.От къде разбраха,че в района,контролиран от джихадисти има 20 невинни жертви? 2.Когато и да бъде убит джихадист,все е късно.3.Светът на исляма е злостен и изродски свят.Решението на проблема е в унищожаването на ислямската религия.Първо да се забрани със закон,както е в Япония.Тази религия превръща човека в немислещо,жестоко и примитивно животно.Ислямът бил религия на мира-ха-ха-ха!

6

Анонимен

преди 8 години

Интересното е, че колкото по- демократична и евроатлантическа редакционна политика следват тукашните медии, толкова по-малко материалите им за Сирия се отличават от пропагандните комюникета на ИДИЛ.

5

Анонимен

преди 8 години

Мюсюлмани избиват мюсюлмани.А на другия ден - обратното.

4

Анонимен

преди 8 години

Otgovornostta za izbitite hora i ot dvete strani e na siriyskiya vekoven diktator klana ASAD ,predi bashta ASAD izbi 50 hilqdi opozicioneri A SEGA SIN asad IZBI NAD 300 HILQDI I OPUSTOSHENA siria a vinovnocite za cqlata kasapnica sa AMERIKA ,RUSIA I IRAN

3

Xxx

преди 8 години

Кви са тия глупости,още малко ИД ще се изкарат жертви

2

o

преди 8 години

Да им имам зрението на тези! Седятси в Англия и броят убитите в Сирия. Чедори виждат и кой ги убива.

1

свинаря

преди 8 години

Много кланета извършва сирийския режим,за това трябва да се дадат още пари и оръжия на борците за демокрация от ИДИЛ. пп. Тежко му на света с такива политици и медии