7

БЪЛГАРИН

преди 8 години

аз предлагам да не се караме.Всички люде който по някакъв начин се чувстват турци, и обиждат историята на Велика България ,не зачитат празниците ,майчиния роден език (БЪЛГАРСКИЯ) просто да си ходят в Анадола от където са дошли.Никой няма да ги спре,прав им път.За другите люде с индийско потекло който и те се турчеят защото е по-добре за тях да казват ,че са мюсулмани вместо хиндуйсти и на тях прав им път,ще заделим пари от бюджета за билети до Индия....

6

Анонимен

преди 8 години

В сравнение с българската мегаломания, македонската се счита за чиста проба скромност!

5

читател

преди 8 години

Няма турски шахматисти, извън махленските състезания.Няма и тенисисти, няма алпинисти, няма зимни спортове, няма кънки, стрелба, и много други.Има само няколко хамалски спорта.А жените изобщо не знаят какво е спорт.Така е при исляма.Така и ще бъде, със шалвари не се спортува.

4

inniskilling

преди 8 години

За последен път пиша в този форум заради неандерталеца под мене #5.

3

Павката

преди 8 години

Познавам Расим като изключително трудолюбив човек и истински шампион. Истинско щастие е човек да има приятел като него. Много успехи и за напред пожелавам!

2

inniskilling

преди 8 години

За първи път пиша в този форум, и то, защото съм скандализиран от двете бележки под мене: срам нямате ли, куражът на този мъж е страхотен! Жена му заслужава уважение! Никога ли не сте излизали излизали извън БГ, знаете ли, в цивилизованите страни, на каква почит са такива шампиони?

1

Ястреб Велики

преди 8 години

Тоя се българее и не е истински турчин а е срам за турция