11

Анонимен

преди 8 години

АЗ НЕ ВЯРВАМ В БОГ ИЗМИСЛЕН ОТ ХОРАТА ВЯРВАМ В БОГ КОЙТО Е СЪТВОРИЛ СВЕТА

10

Анонимен

преди 8 години

Кво? Кво? Кво основал Исус Христос!?Църква ли? Свинегога ли.... Милиционерски вертеп в расо ООД - ли...?

9

1111

преди 8 години

До кръстоносецТипичен християнин - уж мир и разбирателство между народите, ама не - тези които не са съгласни с вас не носят кръста - да се обесят!Коментарът е точно отражение на християнското агресивно разбиране на света!

8

Анонимен

преди 8 години

Ха ха тоя ще си запали брадата.

7

Шаран -БГ

преди 8 години

Спомняте ли си как П.Младенов и Д.Джуров /заклети комунисти/, влязоха в Църквата със първите повеи на н.в. Демокрацията?ТОЗИ НАРОД ТРЯБВА ДА СЕ ЛЪЖЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ! Да се заблуждава, да му се отвлича вниманието от кражбите /законни и незаконни/ на управляващите! Няма значение кой, кога и как е на власт! Затова и Църквата е наложена от властниците!! Било християнство, било будизъм , било ислям няма значение. Спорт, телевизия, кино са със същото предназначение !!

6

ynota

преди 8 години

religiata, viarata v Boga ne sa za plitki mozatci i bezsyrde4ni "4ovetci".....

5

прав

преди 8 години

Вяра, морал и човечност! Дрьжте печено до края!

4

Йоан Златонос

преди 8 години

Да си поп е най-сладката професия. Физическите усилия се свеждат до размахване на кандило и повдигане на сребърен кръст. Привилегиите са безчет - мерцедеси, ролекси, ядене, пиене, жени, мъже. Исус не е спирал да се черви от възнесението си, като гледа поповете какви ги вършат в негово име. Не всички попове са такива разбира се. Но свестните са анатемосани.

3

ЕТ

преди 8 години

Религиите са опиум за примитивните народи!

2

21 век

преди 8 години

И все още има наивници, които вярват в тези попски дивотии!

1

кръстоносец

преди 8 години

Нека днес си пожелаем всички народи по света да заживеят в мир и разбирателство по между си. а антихриста и робите му да ходят да се обесят .