359

Боби

преди 8 години

До Шоп и БТАРуско наименование Миноносец и Ескадрен миноносец, НАТО наименование - РазрушителУмнико закон в Рф не влиза в сила преди да е подписанот Президента и след това обнародван. За това трябва време. Освен това от куде си измисли че са пострадали точно 3 самолета? По принцип Самолетите на флота летят по единично при мисии в мирно време и обикновенно без въоръжение. Максимум носят касета с демострационни НУРС с които да стрелят пред носа на кораба.

358

Шоп

преди 8 години

Откъде накъде ще е миноносец, като си е точно разушител. Основното оръжие на тоя кораб са 90 тръби с готови за стрелба управляеми ракети - противовъздушни, противолодъчни и най-вече крилати ракети Томахавка, за разрушаване на военната инфраструктура на врага.

357

Чебуратор

преди 8 години

Есминецът, и двете го съпровождащи фекалки са се устремили бърже на юг поради препълнен капацитет. Все пак американци са това морячетата, по 120 килца тежат ийч уан ъф дем, и бая тор произвеждат. А СУ24 действа като дуфалак, нищо че е старичък хехехехе.

356

Анонимен

преди 8 години

Победа будет за нами!

355

Василчо

преди 8 години

Печатарската фабрика ке се гътне!

354

Василчо

преди 8 години

Раша форевер! Америка ке падне!

353

смешки

преди 8 години

Много сме малки за да коментираме с нашите един кораб и един хеликоптер,дето при дъжд не може да лети.

352

Нейви

преди 8 години

Ескадрен миноносец с управляемо ракетно въоръжение е точния и пълен превод.

351

Морски

преди 8 години

някой по-грамотен може ли да преведе на български точно какъв кораб е Росс - на английски е guided-missile destroyer - нещо не ми се връзва да е ескадрен миноносец, затова питам. Че су-24 е фронотови щурмовик а не изстребител и че на снимката е су-25 - това е ясно.

350

Кашика

преди 8 години

редник Радев, нямало е Черномоски ВО, имало е киевски и одески, а по на изток май беше северо-кавказкия. антирадарна технология не заглушава всички комуникации - тя прави други едни бели, пък и руснаците бяха съюзници в коалицията през 1990, та малко ми се струва, че нещо не си дочул в дългите караулни нощи

349

Анонимен

преди 8 години

Руски изтребители ,,подгониха" американски говноносец

348

КАТ

преди 8 години

като погледнем скоростта на кораба и тази на самолетите, всичко друго но не и подгонване е имало място :-) горе долу като подгоних с мотора мечката от гората

347

Колев

преди 8 години

До Радев - и аз бях там, цел месец не си зареждах мобифона, той се самозареждаше индукционно от излъчването!

346

Баш Пич

преди 8 години

Пичове! Стига сте се е...ли един с друг. такива неща стават почти всеки ден. Тоя нагазил, оня прелетял на 3 метра от другия, едните вдигнали изтребители срещу стратегически бомбардировачи .... ами това им е работата. Наште препишат една статия от стотина на месец по въпроса и таааакава суматоха настава, такива специалисти се появават! айде да спим, че утре сме на работа - шефовете да не ни пратят някоя честитка вместо щурмовик!

345

для 690

преди 8 години

"плюсче", "минусче" това са елементи на хибридната война която разпали Путин срещу целия свят, така че всеки да си ги възприема както желае.

344

ECCAIRES

преди 8 години

Су-24 обикновенно си падат сами.

343

Анонимен

преди 8 години

Понякога търпението ще се изчерпи.ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!

342

Шоп

преди 8 години

Руснаците трябва да се чувстват напрегнати и да правят колкото се може повече учения, нали трябва да си изхарчат по-бързо резервите.

341

Анонимен

преди 8 години

До БобиНе е нужно изобщо АУГ да влиза в Черно море, обсегът на ракетите им е 1500-2000 км.

340

Анонимен

преди 8 години

Паднало е яко сменяване на памперсите на американската коруба. Опитали са се да си върнат част от имиджа след обдришкването на състава на другата тенекия - Доналд Кук, но само се получи по-лошо. Руската мечка с пореден шамар в устата на американската Кончита...