107

ПИСНА МИ

преди 8 години

ПРИ НАС НЯМА СПИСЪЦИ,ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ВЛИЗА И ИЗЛИЗА,ДА РАБОТИ ЗА ТОЗИ И ЗА ОНЗИ,НЯМАМЕ САМОЧУСТВИЕ,НЯМАМЕ ИКОНОМИКА,НЯМАМЕ СЕЛСКО СТОПАНСТВО,ВСИЧКО БЕ ДЕМОКРАДИЗИРАНО,ТЕ ЗАПАДА СА СВИКНАЛИ ДРУГИТЕ ДА ИМ СТОЯТ БЕЗ ***,КАТО КОЛОНИЯ ДА ЦОЦАТ,КАКВОТО СИ ИСКАТ.НАС НИ ПОЛЗУВАТ КАТО РЕНТИЕРСКА НАЦИЯ,НАТИКАХА НИ В Г*ЗА НА ГЕОГРАФИЯТА И ПАК МНОГО ЗНАЯТТАКА ЩЕ Е КАТО ИМАМЕ ТАКИВА"умни политици.АЗ ЛИЧНО КРАЯТ НА НАЦИЯТА ГО ВИЖДАМ,НЯМА СМИСЪЛ ДА ХОДЯ НА ГЛЕДАЧКА.КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ БОГАТАШИТЕ БЕЗ РАЯ.

106

Аз

преди 8 години

До изсрандерМалоумните да не пишат - как може да е факт нещо, което не е станало?!?!?!

105

Аз

преди 8 години

Не разбирам, уж на никой не му се ходи в Русия, пък сега подскачат като ощипани девойки... "Има нещо гнило в Дания" - сигурно лицемерието ще да е.

104

Идеалист

преди 8 години

Навременен и правилен отговор на забраните наложени от САЩ!

103

взгляд

преди 8 години

на РУСИЯ отдавна не и трябва американският протекторат европеиски съюз просто от хуманизъм не иска да го смаже апък бг ха ха не консумират ***

102

Боби

преди 8 години

До Одисей 143Знаеш ли ти си много бос по отношение на изкуството. Мона Лиза която както се оказа е "автопортрет" на самия художник струва милярди. Подобен "Автопортрет" с съвременните комп програми можеш да създадеш за няколко часа. Въпросът е ще стане ли толкова популярна твоят творба. Така че не критикувай изкуството на другите след като не можеш да създадеш по-известно свое.

101

Анонимен

преди 8 години

Този ЕС защо плаче като от него си тръгват Гърция и Великобритания.Като си тръгнат още една две и разпад и сбогом ЕС.После коя супа ще духаме ние.

100

неанонимен

преди 8 години

До Анонимен 152Разбира се,че правим разлика между двата списъка!Помним и причината,но ти ни кажи какво търсят американците в Европа,най-вече в Украйна,а?След като "освободиха" източно европейските страни,докарвайки ни до кофите за ***,минаха през арабските страни,снабдявайки престъпници с оръжие,но пък осигурявайки си достъп до техния петрол,сега им трябва дебела разделителна линия,припадайки от страх,че един германо-русийски икономически съюз,че и с Китай,ще постави САЩ дето им е мястото!

99

Анонимен

преди 8 години

Gorkita zapadnqci.Nqma da mogat da hodqt da vidqt decata si,koito sa se premestili da u4at i jiveqt v prosperira6ta Rusiq.tc tc tc tc

98

Анонимен

преди 8 години

Каквото повикали това се обадило! Кой първи започна със списъците?

97

Анонимен

преди 8 години

списъка на русия е отговор на добрия знак от списъцина западните държави от преди годинаили не помним или не искаме да си го кажем

96

Спеца

преди 8 години

Руския списък е логичен , защото включва лица поддържащи фашистката хунта в Киев , направила преврата с кръв и насилие !В резултата на фашисткия преврат е и Гражданската война , която няма да спре, докато фашистите включени в правителството на Порошенко не бъдат изправени пред съд!

95

Анонимен

преди 8 години

166 cinika , точно там е работата , че това е символът на Москва заедно с Кремъл , известна е да , но това не я прави по малко азиатска , защото тези шарени кубета са си точно като излезли от 1001нощ и само минаретата и липсват , но кой знае някой ден може и да ги построят и да бъде завършен строежът.Одисей 1

94

Анонимен

преди 8 години

Не знаели какви са правните основания за включването на граждани в черния списък. А знаят ли какви са правните основания за включването на Йосиф Кобзон в европейския черен списък - нито е политик, нито олигарх - артист, произхождащ от Източна Украйна.

93

Анонимен

преди 8 години

Не Русия започна с черните списъци...

92

койчо

преди 8 години

Каквото повикало такова се обадило малко късно трябваше по рано да го направят тоя списък

91

Анонимен

преди 8 години

Нашите тролчета само хвалят Русия, и само от "лошата" Европа и Щатите пишат. и никой от тях няма рубли на влог.ех, другари лицемери, ех, ех.

90

Анонимен

преди 8 години

Само така, нека се изолират повече и повече...

89

me

преди 8 години

Е нали Русия е лоша, за какво им е да ходят там? Сбъркани хора, и те не знаят какво искат. Хем налагат черни списъци и блокират сметки на руснаци, хем не искат ответни действия. Ми не става така. Даже им е малко. Ако Русия започне да замразява и конфискува капитали на европейци и американци в Русия, ще настане веселба.

88

майорски

преди 8 години

Е що са изненадани ...кой въведе пръв санкцийте ......Европа и америка ...ами Русия какво да прави ...да гледа и да им се радва ли ....каквото повикало това се обадило ...другари европейци !на ви санкций като искате !