10

Анонимен

преди 8 години

И за Искров така говорехте, ГЕРБ. Докога ще се търси работа на човека, а не обратното. Защо няма отворен конкурс да се явят можещи и знаещи. Докога с тези партийни кандидатури?

9

ннн

преди 8 години

Всички професионални БИОГРАФИИ на Димитър Радев са скрити.Явно има какво да се крие? ДПС били положително настроени от избора! ГАДИ МИ СЕ ОТ ТИЯ!!

8

взгляд

преди 8 години

какво сега да ахкаме на "удачното назначение от американското посолство този "специалист" ще покрие всички активи на банките и БНБ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗАДАВА СЕ ПЪРВА ЧАСТНА ДЪРЖАВА ФАРМАЛНО СОБСТВЕНОСТ НА ТИКВА И НЯКОЛКО КРАДЦИ

7

душевед

преди 8 години

Добра душа е Димитър Радев,услужлива,герболюбива. За тези реформите във всички сектори са да изхвърлим старите партизани и да назначим нови,наши гладници

6

историята помни

преди 8 години

Същите хвалби чувахме от ГЕРБ и когато подкрепиха кандидатурата на Искров миналия път. Конкурентът му Неновски беше оплют, че бил приближен на Орешарски и ГЕРБ гордо оповестиха, че номинират Искров.

5

Анонимен

преди 8 години

Ако интервюто е водено от ГЕРБ и особено от Горанов е ясно, че не е подходящ за този пост. Нито има нужните знания, нито нужния опит за такъв пост. Предишния такъв голобрадко вече си изигра ролята и държи кокала като за последно!

4

Federost

преди 8 години

Търсили са най-подходящия, който да може да ги слуша и да изпълнява...

3

vesko02

преди 8 години

Обирите на спестявания у нас придобиха цикличен характер,за какви личности харесвани от всички става дума2

2

Анонимен

преди 8 години

Когато почнат да ми хвалят някой прекалено, почвам дасе притеснявам.

1

нагъл

преди 8 години

голобрадко