201

Антимужик

преди 8 години

Единственият начин за справяне при инцидент с българи, е спецотряд в гетото в 1 през нощта и бой до посер наред. Една ЕМР граната да прецака електрониката в радиус 100-200м и после се хващам на бас, че ще са по-тихи от тревата.

200

Striker

преди 8 години

***, ***, старата ***, още ли е на разклона за Калафат, че сега пътувам натам?

199

някой на 60

преди 8 години

До кога на този хипопотам ще ще му се слуша мнението.Егати и нахалният тип.

198

Димитър

преди 8 години

До Ястреб ВеликиСъбрал си доста комплекси очевадно...Нормално е - ти навсякъде ще си чужд, дори и в Турция ще ти казват българин, в България турчин.. Ние българите не мразим всички турци, а само такива като теб - мишки без род и родина, негативни малки хора!!! Затова не отиваш в Турция - ще получиш етнически шамар и там.Ще ти кажа кои турци мразим ние - тея дето искат да ни заробят пак. Никой не си избира етноса, но ценностите са избираеми.Единственото ви предимство е броя ви. Грозни сте!

197

анонимен

преди 8 години

Децата им са в пансиони, защото там е безплатно. Възрастните не са в старчески домове, защото се плаща. Тази е простата истина.

196

Той е

преди 8 години

Райчев е евреин,затова с такава лекота дава безумните си съвети,няма нищо българско в него!Като продажен слуга,той служи изцяло и само на външните си господари от Брюксел и Вашингтон.Мисля обаче,че един ден,такива *** като него,ще бъдат бесени публично,което и заслужават!А ако наистина стане конфликт,дали римляните няма да бъдат изметени от страната ни,веднъж завинаги?Може би,там им е болката на соросоидната ***,няма да имат контрол над страната ни!

195

med

преди 8 години

konflikt ima mejdu interesa na bg narod i izpalnitelnite organi na darjavata na bg narod. tesi inszrumenti sa za izhvarliane stom ne deistvat efikasno.M.Kuneva e nenujna na bg upravlenieto, tia e edin ot izvorite na ogromna korupcia v bg. arhitektite sa nenujni na obstinite, kadastera sasto, tehnicheski kontrol sasto, ministerstvoto na obrazovanieto sasto e nenujno. prosto izhvarliane.

194

Анон

преди 8 години

Господин Райчев- виждате инструментите, но ги четете накриво защото толерастията пречупва и сте й паднал жертва :) като лумне огъня българската общност и държава няма да загине а точно обратното. Щото българина генерално е страхлив и без иницатива, но вие понятието "катарзис" да сте чували? Или по родному- "като ни падне пердето"? Още малко ще ви потърпиме...

193

Анонимен

преди 8 години

И какво предлага? Да ги оставим да ни се качат на главите ли?

192

Анонимен

преди 8 години

1 мрлд. Лева за подслушвания и милиционери , не могат да се справят с хора на социални помощи ???????

191

Българин

преди 8 години

Още малко, търпението ни е почти изчерпано, а обеденим ли се като народ, няма сила която да ни спре- справка: Българската история!

190

Анонимен

преди 8 години

Райчев добре отработва заплатата в "отворено общество" при Сорос.

189

ognyanz

преди 8 години

Този етнос трябва да се научи да спазва законите. И това няма да стане с приказки, като тези на Райчев. Те трябва да видят, че нито едно престъпление не им се разминава безнаказано. Сега искам да видя че тези, които са нападнали свещеника в църквата са арестувани. Да ги види цала България след това, че покъсата процедура са осъдени, да ги види след това в затвора. Иначе ще се саморазправяме с когото трябва.

188

Анонимен

преди 8 години

Това не се обсъжда ?Без решение и прозарчность в медиите никакво обсъждане.

187

do 288

преди 8 години

dragi peter nikolov, v RBG vsite lude platat 20%DDS i drugi danaaci, migar vie ne platate v vashto selo?

186

peter nikolov

преди 8 години

скоростна промяна в изборния кодекс-гласуват само тези,които плащат данъци!

185

Лилит

преди 8 години

До АнонименПомпозно,но актуално. И нямам предвид пастите. Четенето с разбиране предполага и правилно цитиране, нещо, което лишава един разговор от това да се превърне в два монолога.Аз съм живяла достатъчно. Лашкането си е важно,но едно е да си Меси и да е танго, друго си е да си Крали Марко, и да не знаеш какво е 7/8.

184

Атълмейн

преди 8 години

Та андейчо виж че проклетия мултикултурализъм не работи и там, и там има етнически конфликти. И във Франция има етнически конфликти макар че не искат да ги наричат така, обаче от къде идват терористите? от деца на емигранти. Не може да има мир в държава с няколко големи етноса. И в Турция няма и там има напрежение и сблъсъци между кюрди и турци. Само монолитната държава може да осигури мир и благоденствие.

183

до ....

преди 8 години

Англия е кралство. Там всички демократични и социални права са разрешени но са под контрол от кралицата. Добра и изпитана форма на управление.

182

белият заек

преди 8 години

Поръчков стъкмист от хазарски произход, милионер... Замълчи Юда, гледай си голф игрищата и хотелите и не се обаждай.., *** скапан !