24

Анонимен

преди 8 години

Predi polufinalite 1994 g v USA , na vupros na journalist kakvo mu e mnenieto , tozi diadka kaza " niakak si ne vurvi final Bulgaria - Sweden.S tova svoe izkazvane Blater stana "lubimec" na Stoi4kov.

23

Началото на края

преди 8 години

Това е грозен шамар за Щатите и Евросъюза. Още първият път 2 към 1. Сега следвят интригите от страна на Щатите и Евросъюза. Началото на края на авторитета на двете общности.

22

Анонимен

преди 8 години

Този алчен дядо е по непоклатим и от комунистически лидер.

21

до циника 30

преди 8 години

"Показа им как се оцелява във враждебна среда."Още не се знае дали е оцелял - арестуваните тепърва ще пеят като синигери...

20

Загрижен

преди 8 години

Не разбирам коментиращите, *** ли са или просто са глупави?При положение че има доказателства и свидетел за грандизна корупция, да се водят от опорните точки на кремъл.. То не са кравари, виетнамски войни, цру и подобни...Младежи на по 50, да преведа: парите които ви вземат, за да гледате футбол отиват в джобовете на 1000 души, а вие гледате представление, като кеч, което е с ясни победители! Да ви е честит оня с панделката!

19

Светът се променя

преди 8 години

Първият голям шамар върху Щатите. Явно свободолюбивите народи вземат надмощие над Щатската и Западноевропейска политическа демагогия. Отсега нататък това отричане на Щатите и Европейските им съюзници ще се засилва. Трябваше една държава са поведе другите държави и упадъкая на двете централи е необратим. Ами ние какво правим още в този умиращ отровен паяк, наречен Евросъюз, който ни изсмуква жизнените сили?.

18

челен удар

преди 8 години

Говедарските напъни да свалят Блатер, се оказаха безуспешни...сега да чакаме ли някой компромат, или обвинение за секстормоз като на Строс Кан ?

17

Анонимен

преди 8 години

Самото гласуване е интересно ... тук всички федерации са с равни права, няма г20, оон, вето и тн, всички срещу тези, които вечно дават наклон в политиката.

16

Анонимен

преди 8 години

По-алчен е от Ваньо Лихвата. Кой ще му сменя памперсите, в тези федерации все вързан се излиза или с белезници, или за носилката!

15

Austin Powers

преди 8 години

Скоро дъртака ще управлява ФИФА от затвора. Освен ако Путин не му даде политическо убежище.Само едно не е ясно - как ще се плаща на корумпираните федерации от Африка и Латинска Америка без спонсори?

14

Анонимен

преди 8 години

кОРУПЦИЯТА Е ЯСНА!НО ПО ДОБРЕ ТОЗИ ОТКОЛКОТО ИСЛЯМИСТА!!!!

13

СУПЕР

преди 8 години

Сеп Блатер бе преизбран за президент на ФИФА!!!

12

Анонимен

преди 8 години

...свалили го с руска ракета и намразил всичкоруско. И въпреки, че виетнамците го пуснали по живо и здраво, решил да сиотмъщава цял живот.......Не само го пуснали по живо по здраво, но преди това го преместили в болница, в единична стая дори с климатик. Посещавали го често руски офицери от разузнаването, сигурно им е разказвал интересни неща. Ей така без нищо няма пуснат виетнамците някой американец който е дошъл да убива.

11

Аз

преди 8 години

Руснаците дадоха лош пример - сплотиха се около президента си - сега и ФИФА се зарази. Лоша работа - на къде е тръгнал този свят - още малко и ще искат да са независими.

10

Анонимен

преди 8 години

За корупцията и далаверите всички знаят.Платини не е по-малко корумпиран.Цялата дандания дойде от САЩ и Великобритания,които искаха да прецакат Русия.Няма значение как са избрани Катар и Русия,защото във всеки избор има корупция.Преизбирането на Блатер означава,че САЩ вече губят позиции на световната сцена.Това е удар срещу тях.В същото време създадената от САЩ ИД стана много силна и скоро време ще има страхотни проблеми в САЩ и Европа.

9

Анонимен

преди 8 години

Toлкова новини и емоции заради някакъв изперкал сенатор,който преди десетилетия отишъл в чужда държава (на хиляди мили от САЩ)да бомбандира главно жени и деца, свалили го с руска ракета и намразил всичкоруско. И въпреки, че виетнамците го пуснали по живо и здраво, решил да сиотмъщава цял живот.Въпрос - какво щеше да стане ако бяха свалили виетнамски пилот над територията на САЩ?ПП Някой вярва ли, че принца щеше да премахне корупцията?

8

wild horse

преди 8 години

Звучна,мощна плесница за САЩ и еврогейовете.

7

az

преди 8 години

evala na dedeto, i hamerikanzite ne moge go mradna!

6

Анонимен

преди 8 години

Честито на всички, които гледат футбол!

5

Анонимен

преди 8 години

Ако ще да има новина за варене на боб пак путинчетата ще се включат да плюват.