9

===

преди 9 години

13, Зададох въпрос колко често се среща пълна хармония между тяло, сърце и разум. Като не знаеш, нямаш наблюдения, смяташ, че не се среща, смяташ, че се среща често, смяташ, че това са химери разни просто отговаряш. Няма нужда да ми правиш разбор и да ме даваш за пример в коментарчето си 7, да ме споменаваш излишно там, където дори не съм коментирала. Като коментирам нещо под статия:споменявай ме! Ако не съм там: не пиши за мен. Това искам. Мисля, че е ясно.

8

===

преди 9 години

11, в първия случай тялото и сърцето те водят, а разумът ти се съпротивлява. Във вторият случай тялото и сърцето ти не са там, а разумът ти е на първо място.И в двата случая нещо не достига и това е нещо, с което трябва да се бориш нон стоп и те прави нещастен.Нищо не правиш. Просто си нещастен.Щастливите хора са тези, които имат пълна хармония между тяло, сърце и разум. Викат му истинска любов.Колко често се среща? Нека 7 да ми отговори. Ако може.

7

Анонимен

преди 9 години

Поредните залъгалки. Лош секс, грешен човек и прочие. Ами ако хубавия секс е с грешния човек или лошия секс е с подходящия човек, тогава какво правим?

6

===

преди 9 години

7, търся душа, в мъжко тяло, която да разбира/знае/помни каква съм. Търся откакто съм влязла в тяло, в този ми живот. Не я търся от момента, в който някой приземен материален плътски настроен човечец, пишеш в нета, си е въобразил, че тялото ми е почнало да остарява. Намирала съм себе си в жени и в мъже, духовно, но с жени е чисто и здраво женско приятелство, а с мъжете - те просто са имали друг път да вървят и физически не са налични.Не ме споменавай.

5

Бай Х@й

преди 9 години

Секса не е повод за запознанство!

4

Анонимен

преди 9 години

Е хубу де, стойте си сами - диви, щастливи и наплашени. Е, нема угодия. Е, то си е казано - за гората и мечките. Тогава ходете на луна-парк, на цирк, пийте бира на зелена поляна, ловете пеперуди със сак, правете снимки на насекоми. Все от нещо няма да ви е страх.

3

Анонимен

преди 9 години

Мене ходенето по срещи не ме плаши, или ще ударя греда или ще вкарам гол. Кандидатките за срещи не се изчерпват с последната ми среща, винаги има реванш и не е задължително да е със същия противник. :)

2

:)

преди 9 години

Ааааа, ходвам си по срещички, ходвам! :)

1

фитката

преди 9 години

Аз не ходя по срещи, аз забърсвам в движение.