10

Анонимен

преди 8 години

И какво сега? Последните два месеца сметките високи, а от първи юли рай. Мижи да те лажем

9

Анонимен

преди 8 години

На парно сме.. разбрали сме се двата входа да сме с постоянно пуснати радиатори на макс. Сключи се договор директно с топлофикация без мафиотските посреднически фирми.. максимум 100лв сме имали на месец...всеки сам решава..

8

Анонимен

преди 8 години

Абе вие *** ли сте? Как може да плащате за нещо,което не ползвате ??? Законите се правят от хора ,не го забравяйте !

7

врачанин

преди 8 години

Личи си къде кмета е от БСП . Разбира се , че в северозападналия район и то в Враца. Там кмета , ако получи пари от Държавата за нещо до обяд, след обяд вече ги е откраднал . Дръжте си го и мизерувайте .

6

Анонимен

преди 8 години

На нас и тръбите са ни изолирани,а на Топлофикация и през ум не и минава,че неините тръби само заемат площ в апартамента ни. Нали медиите внушават на всички ползваш или не парно ти се начисляват разходи,имаш нямаш топломери сметките се изравняват незнайно как и ако не плащаш си некоректен . А тоя дето ползва топло савсем коректно му се намаляват сметките с написани на теб разходи. ЗАКОННО НАЛИ Е !!! Закона за едни майка,а за други мащеха.

5

Анонимен

преди 8 години

1.Трябва ло е да уточнят, че изнесените цени са без 20% ДДС.2.В София почват ремонти така че и по-евтина *** като я няма се тая.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4 от анонимен 3)))де да беше така лесно и да има съгласни))) всеки до като работи мисли че е всичко,ама като остане на пенсия,ще запее друго. а за да ми плащат рента от това ,че тръбите минат през апартамента,на тая тема се изписаха 3 кофи мастило и няколко дни предавания по тивито и нищо. парламента за какво е там,нали да ги брани от народа

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Ами да ти плащат че тръбите им минават през апартамента ти и печелят от това :),а иначе ако се съберете над 50% от входа ,можете спокойно да изключите абонатната и ТОПЛОТО остава на сухо !

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1как да се отървеш от тях с бойлер и 1-2 климатика,като имаш тръби в апартамента?

1

Анонимен

преди 8 години

Абе как може да има толкова *** народ ???Купете си по един бойлер и по 1-2 климатика и ще се отървете за цял живот от мафията ТОПЛО !А парите ще си ги избиете ,още първата година !