8

Анонимен

преди 8 години

От земеделието в БГ никакъв ефект за населението. Милионо евро субсидий, добиви,износ на зърно а хляба със съмнително качество и скъп почти колкото в Германия. Изобщо не ме боли к.ра за земеделците.

7

до 5

преди 8 години

Кога сте роден?.

6

Анонимен

преди 8 години

Абе за зърното не се кахърете. Земедеската министърка Танева е стар и отракан бандит в далаверите със зърно ! Ако ви говори нещо "Мелинвест холдинг", ще разберете за какво иде реч...

5

universiteto

преди 8 години

stom Gordanka Findikova vse da sadi cherni rozi v nezakonnoto Faculteto, otide zemedelieto :-)

4

vesko02

преди 8 години

Дали някога БСП и мутантите и ще осъзнаят ,че те докараха страната до това състояние.

3

селянин

преди 8 години

До ПешоЧета ти поста и си мисля, че не всичко, което има две бузи е лице. Тролиш без да мислиш. Само да ти кажа, че в Полша например *** не национализираха земята. Страната запази традицийте си в селското стопанство и сега същата тази Полша ни съсипва с внос на всякаква земеделска продукция.

2

Пешо

преди 8 години

И пак се потвърди, че селяните нищо не разбират. По времето на кое управление България е имала най-силното земеделие? Съсипаха и производството и пазарите. Дебилизма и тъпата селяния нямат край

1

селянин

преди 8 години

Благодарение на "столетницата" и проведената по сталински национализация България се е превърнала от овощната градина на Европа в производител на фуражни култури. Критерий за успешно земеделие е колко принадена стоиност се добива от единица площ за единица време. Изгониха земеделците от селата и сега ядем хляб от фуражно зърно с подобрители и пласмасови турски домати.