47

Анонимен

преди 8 години

Боко оправи България и сега отиде при македонската седерастия за да оправя Македония.

46

до 59

преди 8 години

Спрете да се дрогирате преди да пишете тук, другарю ***.

45

Анонимен

преди 8 години

Албанците ще я лапнат цялата Македония. Никаква федерализация.

44

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До ШопЕ сега мога да спя...спокойно,иначе с нашата...кастрирана армия,ставаме само за...джумбиш.

43

Шоп

преди 8 години

До Гошо...*** Християнският военен съюз между България, Гърция и Румъния, е факт.

42

Шоп

преди 8 години

До Анонимен 55 И какво лошо има ако са принудили Македония да се откаже от съучастие в руските планове? Вие май не щете да схванете, че Фашистка Русия в момента е абсолютното зло и разрушаването и е задача номер едно. Така както навремето задача номер едно за римляните е била унищожаването на Картаген.

41

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Турските...*** са нащрек.Имат задача да спрат с гърдите си,или с други...задни части,един евентуален християнски...съюз на Балканите между България,Гърция,Македония,Сърбия и евентуално Румъния.

40

благо алаха

преди 8 години

Време е да влезем в ПАН ТУРАНСКЯ САЮЗ .които Турция ще създаде. От босна до северния океан и Китай.

39

Анонимен

преди 8 години

И да влезнат в ЕС е ясно какво ще стане - половин Македония ще се изсели и албанците още по лесно ще я завладеят. Тя икономически вече е завладяна, също като България за съжаление.

38

Анонимен

преди 8 години

Заев, преди да стигнете до македонския кабинет Мазнашки, първо си осигурете: 1. Платени протестъри, които от октомври до март да подскачат в истерия през Владата ви, след като неплатените хора са се отказали да бъдат употребени и са се прибрали у дома. 2. Платени окупатори, които да разиграят театро в Скопския универститет и за публикуват в интернет македонски хунвейбински списъци на враговете на промяната или каквото там им подшушнат. 3. Ако нямате медии на издръжка на "Америка за Македония", спешно си намерете.

37

Анонимен

преди 8 години

До АнонименTAPIR SI

36

Калоян

преди 8 години

Борисов ти май не виждаш по- далеч от носа си? Не виждаш или не искаш да разбереш, че България е в криза- политическа, икономическа, социална. Погледни първо в собствения си двор и след това в съседския

35

ognyanz

преди 8 години

Федерализацията също може да бъде демократично решение на проблемите в Македония. Да си решават гражданите на тази държава, не е необходимо бат' ни Бойко да им дава акъл. Да си го запази за нашите проблеми, и без това го няма в излишък.

34

bk

преди 8 години

Прощавайте за лирическото отклонение, ама като видях тази снимка и в мен изплуваха думите: Зайо Байо и кумчо Вълчо.

33

Анонимен

преди 8 години

Господа журналисти от ДНЕС.БГ, защо не напишете, че любимият на целия български народ Вожд Винету, от 1 юли увеличава отново цената на тока.

32

пинко

преди 8 години

Какво стана със борбата с корупцията в България?

31

ни съ знай

преди 8 години

Албанците не бързат.И така, и иначе бъдещето принадлежи на тях.Само съм любопитен бежанците от Македония дали ще се насочат към Сърбия или към България.

30

Анонимен

преди 8 години

Тиквенски напъни да се прави на голямата работа... Собствената му държава е в пълен разпад, нито една институция не работи като хората, с 9 човека на час намалява населението, той се заел чуждата стабилност да оправя!!!

29

Анонимен

преди 8 години

ние нямаме полза нито от македония нито от българия нито от европа и без това съединените щати ги тапчат с африкански имигранти на които дават всички превилегии

28

Калоян

преди 8 години

Кой си ти пожарникарче, че говориш за демокрация? От кога тоталитарните лидери използват тази дума?