23

до калвача

преди 8 години

Абсолютно право имаш. 100% истина е това

22

Офицер от резерва

преди 8 години

Разкриването на ВОЕННИТЕ досиета е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.Тези хора са били наши агенти в Турция и Гърция, откъдето са ни предавали сведения за армиите на Турция и Гърция, и плановете на НАТО срещу Варшавския договор.И сега да ги хвърлим на турските кучета да им глозгат кокалите???И после кой ще работи за нас в Гърция и ОСОБЕНО в Турция???Башибозука у нас е в Парламента, а ние един човек да нямаме в Турция, така ли???Такова нещо може да иска само ВРАГ на България!

21

калвача

преди 8 години

Слаб народ слаба държава.Няма друг народ който да си е местил държавата на талкова места по света. Не си е струвало толкова много хора да е ставали курбан за този народ. Продажен народ без национална гордост.С когото и да сме били съюзник, след това винаги сме го предавали. Предавали сме и хората които са се жертвали за нас.Примери колкото щеш.

20

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Трябва да си луд да си свалиш гащите пред врага ...---------------Пред кой враг? Врагът е Фашистка ***, те тези "разузнавачи" са си техни къртици. Отработени междувпрочем, като използвани презервативи.

19

До ястреб

преди 8 години

Ти си тук 24/7. Или си безработен *** БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, или си платен ***. По-вероятно е второто. Въпроса е че пропаганда като твоята нямадая бъде. Всяко търпение си има граници. Дори и българското. А мине ли се границата при българина става мн лошо за такива като теб. Лек ден и поздравления че владееш българския така добре. Научили сме те на нещо..

18

до 23

преди 8 години

Управляват ни не само луди но и същества пикаещи клекнали, вечно наведени със свлечени до коленете панталони, в бойна готовност за "маневри на НАТО в задният им двор".

17

Анонимен

преди 8 години

Докога тия *** ще размахват някакви древни досиета от преди хиляда години, които вече не интересуват никой!?А след време ще се вадят едни други досиета - на *** продали България на Сорос!

16

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Има ли друга държава, която разсекретява досиетата на военното си разузнаване ?!Подчертавам - не на доносниците, а на военното разузнаване !!!Трябва да си луд да си свалиш гащите пред врага ...Очевидно нас ни управляват луди !

15

Анонимен

преди 8 години

Пътят е на изборите - НФ

14

Анонимен

преди 8 години

Така е като се назначават парвенюта и въобще неподготвени хора - държава няма да има!Кой е пострадал ли?!? Щеше да е пострадала държавата - разбира се ако я имаше, защото това е ясен сигнал за всеки, който би искал да помогне за интересите на България, че рано или късно ще бъде предаден и изтипосан във вестниците. И това на фона на събитията вМакедония.Такива *** като това плиткоумно министърче са за съд и затвор!Пълно нещастие!

13

со-ва

преди 8 години

Щом държавата зацикли, управниците се захващат за досиетата. Стига бе тези номера сме ги гледали стотици пъти през този 25 годишен преход.

12

Анонимен

преди 8 години

Поредния удар върху вече убитата държава. Всичко вече продадоха откраднаха,приватизираха итн. Това сега го правят по заповед я от Европа я от Америка. 25 год българските политици работят за чужди интереси и против страната си. Очаквайте скоро онова олигофренче президента да подари и тракийското злато на някой шеф на НАТО или на "братският" американски народ. Това е нещо отвратително, такова масово подмазване. Срам и позор. България изчезва

11

бяла лястовица

преди 8 години

До Ястреб ВеликиДори името,което си избрал е злобно,но избиващо комплекси.Защо не предложиш смяна и на името ДС? Повече от 25 години затриват службите,каквито има всяка държава по света.А новите спокойно можете да наречете СА - служби на Америка.Продажници!!!

10

ЦК на либерастите

преди 8 години

Министъра е изключително вреден и това прецедент засягащ живота на много хора работили за България за разлика от него който явно няма други работодатели освен чуждите посолства!

9

Анонимен

преди 8 години

Представяте ли си САЩ или Русия да си разсекретят разузнавачите? Да ви кажа всеки ден ставаме свидетели на абсурди, по-големи ит предишните.

8

Анонимен

преди 8 години

От това ще се възползват най-вече турците. Много хора ще изгорят, но има и възмездие за предателите.

7

Анонимен

преди 8 години

Национален предател. България винаги е страдала от предатели . Колко сребърника ще получи г-н Ненчев. Срам и позор.

6

Анонимен

преди 8 години

ЛУСТРАЦИЯ

5

Анонимен

преди 8 години

"Не зная за кои дела става дума..." - казал Райдовски.Иначе е на всяко агентурно гърне мерудия, помпи напрежение с уж компетентни мнения.

4

АТАКИСТ

преди 8 години

АКО ГИ ОТВОРЯТ АБВ ДСБ ГЕРБ ДПС БСП НФСБ----ЩЕ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ПРИКЛЮЧАТ С ПОЛИТИКАТА-----ТАМ 90 ПРОЦЕНТА СА БИВШИ АГЕНТИ---НЕМА ДА СТАНЕ ----САМО ГИ ПЛАШАТ ПРЕДИЗБОРНО ДА СЛУШКАТ ЧЕЕЕЕ ----ТО НАЦИЯТЯ СЕ ГУБИ КАКВА НАЦ СИГУРНОСТ ----ТЯХНАТА СИГУРНОСТ Е В РЬЦЕТЕ НА 4 ЧОВЕКА